«Αυστηρή ουδετερότητα στη μάχη του δεύτερου γύρου»

0
42

Διαψεύδει τις φήμες για υποστήριξή του σε συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης ο Σπύρος Βούγιας

Για «ψευδείς φήμες που κυκλοφορούν υπογείως λίγες ώρες πριν από τις εκλογές της Κυριακής, περί δήθεν υποστήριξης», δικής του και της «ΠΟΛΗχρωμης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» σε συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο, κάνει λόγο, σε σημερινή του ανακοίνωση, ο επικεφαλής της παράταξης Σπύρος Βούγιας. Επαναλαμβάνει, δε, με έμφαση τη θέση της παράταξής του για «αυστηρή ουδετερότητα στη μάχη του δεύτερου γύρου των εκλογών».

«Η θέση αυτή», τονίζει ο κ. Βούγιας, «βασίζεται στην πάγια θέση μας για σεβασμό στην κρίση των φίλων και των ψηφοφόρων της πολυσυλλεκτικής μας παράταξης, που έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν κατά συνείδηση τον υποψήφιο που θα επιλέξουν. Βασίζεται, επίσης, σε μια ηθική στάση που αποκλείει κάθε υποψία πολιτικής συναλλαγής, που ελλοχεύει σε διαπραγματεύσεις που γίνονται μεταξύ των δύο γύρων».

Η «ΠΟΛΗχρωμη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Βούγιας, «θα προσπαθήσει να συμβάλει στην προσπάθεια του νέου δημάρχου που θα εκλεγεί την Κυριακή από τους πολίτες, ώστε να συγκροτηθεί μια στέρεη και αποτελεσματική συμμαχία την επόμενη μέρα για το καλό της πόλης».



Πηγή: Πρώτο Θέμα