«Δεν χωρίσαμε λόγω της ασθένειας ή του αλκοόλ αλλά επειδή…»

0
38

Η σχεδιάστρια μόδας Σήλια Δραγούνη μιλάει για την… περίεργη γνωριμία τους αλλά και τις σχέσεις που έχει σήμερα με την Μαρία Μπακοδήμου

Για το γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο αλλά και την απόφασή της να τραβήξουν δρόμους χωριστούς μίλησε η σχεδιάστρια μόδας Σήλια Δραγούνη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» ενώ αποκάλυψε και ποιες είναι οι σχέσεις της με την Μαρία Μπακοδήμου.

«Τον Δημήτρη τον είχα γνωρίσει δυο μέρες πριν και την πρώτη φορά που ήρθε στο γραφείο μου έβαλε τα πόδια του πάνω στο γραφείο, ήταν αραχτός και μου λέει “για πες”. Και λέω ποιος είναι αυτός που βάζει τα πόδια του πάνω στο γραφείο μου και μου μιλάει έτσι; Με ενόχλησε η ανετίλα του αλλά μου άρεσε κιόλας. Είχε τελειώσει ο γάμος του με τη Μαρία Μπακοδήμου. Μάλιστα ο γιος του ο Άρης ήταν δυο χρονών και δεν κοιμόταν αν δεν του έλεγα παραμύθι. Τις πιο πολλές φορές ήθελε τη μαμά του. Η αλήθεια για τον λόγο χωρισμού μας με τον Δημήτρη δεν ήταν λόγω της ασθένειας ή λόγω των θεμάτων που είχε με το αλκοόλ. Νομίζω ότι τελικά μάλλον δεν ταιριάζαμε. Πιο πολύ ταιριάζουμε σαν φίλοι παρά σαν ζευγάρι. Είμαστε πλέον όλοι αγαπημένοι. Και με την Μαρία και με τον Δημήτρη», εξομολογήθηκε.

Η Σήλια Δραγούνη μιλάει για το χωρισμό της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο





Πηγή: Πρώτο Θέμα