Με τι καιρό θα πάμε στην κάλπη

0
53

Με βροχές και καταιγίδες ο β’ γύρος – Δείτε χάρτες από την ΕΜΥ

Ο καιρός μας τα χαλάει λίγα μόλις 24ωρα πριν τις Επαναληπτικές εκλογές 2019. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός σε όλη τη χώρα θα παρουσιάσει σταδιακή επιδείνωση από σήμερα Παρασκευή και την Κυριακή τα φαινόμενα θα φτάσουν στην κορύφωσή τους.

Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή 

Άστατος προβλέπεται ο καιρός για την Κυριακή των επαναληπτικών εκλογών. Συγκεκριμένα, στα κεντρικά και βόρεια ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα βόρεια μέχρι το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

weather_greece_temp

Ο καιρός το ΣάββατοΓια αύριο Σάββατο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών βροχών στην Κρήτη μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. 

ellas_savvato

ellas_savato_thermokrasies

Η εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού σε ένα λεπτό  από 31 ΜΑΙΟΥ 2019



Ο καιρός την Δευτέρα, μετά τις Επαναληπτικές εκλογές 2019 

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. 
Στην υπόλοιπη χώρα, αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι αρχικά στην Κρήτη και αργότερα στα  ηπειρωτικά. 
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι στα κεντρικά και βόρεια σε νότιους με την 
ίδια ένταση. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 



Πηγή: Πρώτο Θέμα