Αλλάζουν πρόσωπα και ρόλοι στο Μαξίμου μετά την ήττα στις ευρωεκλογές

0
42

Απομακρύνονται οι Βερναρδάκης και Σκλίας που χρεώνονται ότι δεν προέβλεψαν το εύρος της διαφοράς με τη ΝΔ

Ξαναμοιράζεται η τράπουλα στο κυβερνητικό επιτελείο μετά την βαριά ήττα στις ευρωεκλογές. Ετσι, κάποιοι αποχωρούν από το Μαξίμου, άλλοι αλλάζουν ρόλους, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας «μετακομίζει» στην Κουμουνδούρου: Θα βρίσκεται καθημερινά στο εκλογικό στρατηγείο του κόμματος.

Την πόρτα της εξόδου από το Μαξίμου όμως, βλέπουν σύμφωνα με πληροφορίες οι Χρ. Βερναρδάκης και ο επικεφαλής της εταιρείας VoxPop Analysis Γ. Σκλίας που χρεώνονται την κακή πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Ο κ.Τζανακόπουλος θα παραμείνει στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, εκτός κι αν αποφασίσει να είναι υποψήφιος σε εκλογική περιφέρεια, δίνοντας τη μάχη του σταυρού.

Το ρόλο του υπεύθυνου εκλαΐκευσης προγράμματος αναλαμβάνει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ την ευθύνη για την προεκλογική εκστρατεία θα έχουν οι Γ. Δραγασάκης, Αλ. Χαρίτσης και Γ. Σταθάκης.
Στην επιτροπή κατάρτισης των ψηφοδελτίων επικεφαλής είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο γραμματέας Πάνος Σκουρλέτης και μετέχουν οι Αλ. Φλαμπουράρης, Δ. Βίτσας, Θ. Δρίτσας, Αντώνης Κοτσακάς και Εύη Καλαμαρά.



Πηγή: Πρώτο Θέμα