Τζον Τίκης: «Γι’ αυτό λένε τώρα ότι ο Τόνι Σφήνος αντι­γράφει τον Τζον Τίκη»

0
205

Ο Τζον Τίκης μίλησε για την πορεία του στην Αυστραλία, για την επιστροφή του στην Ελλάδα και για την ομοιότητα με τον Τόνι Σφήνο.

Ο γνωστός performer θυμήθηκε την καριέρα του στην Αυστραλία, το γεγονός ότι οι γονείς του δεν ήθελαν να γίνει τραγουδιστής, αλλά και για τον Τόνι Σφήνο, ο οποίος πατάει στον character εκείνου.

Βρίσκεστε στην Ελλάδα αυτόν τον καιρό…

«Είναι η πρώτη χρονιά, μετά από 25 χρόνια, που δεν θα πάω Αυστραλία. Ήθελα να ρυθμίσω κά­ποια θέματα εδώ και να δώσω ένα διάλειμμα στους ανθρώπους εκεί, οι οποίοι έχουν «λυσσάξει» που δεν πήγα φέτος».

Έχετε κάνει την Αυστραλία δεύτερη πατρίδα σας, έτσι δεν είναι;

«Βέβαια, η Αυστραλία είναι πατρίδα μου, έχω πάει εκεί από 15 χρονών. Έφυγα από τη Μυτιλήνη για να σπουδάσω, γιατί οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω τραγουδιστής, ήθελαν να με κάνουν δικηγόρο ή για­τρό. Όμως, είχα γεννηθεί καλλιτέχνης, καθώς από μικρός έγραφα τραγούδια, ποιήματα, ήταν όλη μου η ζωή. Μέσα στο πλοίο «Πατρίς», με το οποίο έφυγα από το νησί μου, γιατί το ταξίδι ήταν 22 μέρες, έκαναν διαγωνισμό τραγουδιού και πήρα το πρώτο βραβείο.

Μόλις έφτασα στη Μελβούρνη, ο αδελφός μου, που είχε πάει εκεί νωρίτερα, με πήγε την άλλη μέρα στο Γυμνάσιο. Εκεί έψαξα και βρήκα δραματική σχολή γράφτηκα για να φοιτήσω ως ηθοποιός, χορευτής κι έκανα και 3 χρόνια φωνητική. Όλα αυτά παράλληλα με το μανάβικο που πήγαινα και δούλευα, γιατί το είχε ο αδελφός μου. Στη λαϊκή αγορά ξεφορτώνα­με στις 2 τα ξημερώματα. Κοιμόμουν 2-3 ώρες την ημέρα, αλλά δεν με ένοιαζε, ήθελα να πετύχω κάτι στη ζωή μου. Στα 18 χρόνια μου έγινα το είδωλο της νεολαίας της Αυστραλίας».

Κάνατε καριέρα πρώτα στο εξωτερικό και μετά στην Ελλάδα;

«Στην Αυστραλία έκανα καριέρα, εκεί ήταν η καριέ­ρα μου. Ξεκίνησα με χρυσό δίσκο, ήταν το πρώτο μου χρυσό δισκάκι.

Γιατί επιστρέψατε στην Ελλάδα, αφού όλα πήγαιναν τόσο καλά στο εξωτερικό για εσάς;

«Δούλεψα εκεί, ντυνόμουν όπως ο Έλβις Πρίσλεϋ, με τα μονοκόμματα κεντητά ρούχα, το μακρύ μαλλί, την άσπρη μπότα, ήμουν διαφορετικός. Περί­που 4 χρόνια εμφανιζόμουν με το στιλ αυτό. Στην Ελλάδα ήρθα με αυτά τα ρούχα στην αρχή, μετά
σταμάτησα να τα φοράω: Φαρδιά πουκάμισα, φαρδύ παντελόνι με «καμπάνα», μακρύ μαλλί και γυαλί. Γι’ αυτό λένε τώρα ότι ο Τόνι Σφήνος αντι­γράφει τον Τζον Τίκη».

Ο Τόνι Σφήνος σας αντιγράφει;

Ναι, στο ντύσιμο, στο μαλλί και στο γυαλί, βρεθήκα­με προ ημερών στο «YFSF» και «τρελάθηκε», μου είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει.

Παραδέχτηκε άραγε ο Σφήνος ότι τον αντιγράφει; Οι αποκαλύχεις στην παρακάτω gallery δια στόματος Τζον Τίκη.



Πηγή: Gossip-TV