Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε λεπτό

0
50

Συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Μπρούλια – Να οργανώσουμε από κοινού μια διαδικασία ομαλής μετάβασης

Στο Δημαρχείο της Αθήνας βρέθηκε σήμερα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της πρωτεύουσας και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Μπρούλια.
Η συνάντηση πέραν του εθιμοτυπικού είχε και ουσιαστικό χαρακτήρα με τον Κώστα Μπακογιάννη να δηλώνει ότι «δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μια μέρα. Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε ένα λεπτό. Θέλουμε να πατήσουμε γκάζι από την 1η του Σεπτέμβρη».
Παράλληλα επεσήμανε πως είναι πολύ σημαντικό σε συνεργασία με την απερχόμενη δημοτικη αρχή να οργανωθεί μια διαδικασία ομαλής μετάβασης.Έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε μπροστά μας, και αυτό το οποίο κρατάω, το οποίο είναι πάρα πολύ πολύτιμο νομίζω για όλους, είναι το πνεύμα συνεργασίας, αλληλοσεβασμού. Όλοι μαζί στο ίδιο καζάνι θα βράσουμε την επόμενη μέρα.

Τόνισε πως δεν υπάρχουν μάγοι ούτε μαγικά ραβδιά, ενώ υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν άλλοθι και δικαιολογίες διότι διαθέτει «ένα ολοκληρωμένο, ένα κοστολογημένο πρόγραμμα, ένα σοβαρό επιχειρησιακό σχέδιο». Το ζητούμενο -κατέληξε – είναι να πάμε όλοι μαζί μπροστά. Μόνο όλοι μαζί από κάτω προς τα πάνω μπορούμε να αλλάξουμε αυτήν την πόλη». Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας, συνεχάρη τον κ. Μπακογιάννη για τη νίκη του. Ο κ. Μπρούλιας τόνισε ότι «η Αθήνα, τα τελευταία οκτώ χρόνια της δημαρχιακής αρχής Καμίνη, εισήλθε σε τροχιά σταθερότητας και συνεχούς ανόδου» και «έχει πλέον ισχυρά οικονομικά, διαφάνεια, διαθέτει πόρους και σχέδιο για έργα, έχει ισχυρή θέση στην Ευρώπη και ένα μεγάλο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης».



Πηγή: Πρώτο Θέμα