«Έχετε δηλώσει υποταγή στον Μητσοτάκη»

0
47

Μετά τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτίθεται τώρα και στην διαπρεπή βυζαντινολόγο

Με το γνωστό του ύφος, o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτέθηκε σήμερα στην Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ μετά και την επίσημανσή της ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα πλήρωσε στις κάλπες την αλαζονεία της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ είχε ασκήσει έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παύλο Πολάκη και την παρουσία του στην εθνική αντιπροσωπεία.  «Η αναξιοπιστία της πολιτικής μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Οταν στέλνουμε στο εθνικό Κοινοβούλιο Πολάκηδες συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Όταν διοικούν οι ανίκανοι, φταίνε οι ικανοί» είχε επισημάνει μεταξύ άλλων.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί την κα Αρβελέρ για υποταγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κατηγορεί επίσης ότι δεν γνωρίζει το έργο του στο υπουργείο Υγεία (!) και ότι είχε ταχθεί το 2015 υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα!

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Είπε η κυρία Πρύτανης που έχει δηλώσει “υποταγή” στον Κυριάκο Μητσοτάκη από το Νοέμβρη του 15 και με ποίημα μάλιστα… αφού είχε στηρίξει και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για να μας σώσει… ΟΛΕΣ οι εφεδρείες του συστήματος στη μάχη για να βγει ο Κυριάκος… ΥΓ: Με ξέρατε και χθες κυρία Πρύτανης όσον αφορά τη μόρφωση, τις σπουδές μου, τους βαθμούς μου, τη δουλειά μου ως γιατρός; Διαβάσατε τι έχουμε καταφέρει 4 χρόνια στο χώρο της δημόσιας υγείας που παραλάβαμε σε αποσύνθεση ή ενημερώνεστε μόνο από τα ρεπορτάζ των σταθμών Σκαι και Σταρ; Ή μήπως έχετε τυφλωθεί από τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιάδη, Μπογδάνου, Αϊβαλιώτη κλπ κλπ; ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΗ. Ο λαός θα αποφασίσει ποιος θέλει να τον κυβερνήσει. Αυτά και ΤΕΛΟΣ.

Δείτε την ανάρτησή του



Πηγή: Πρώτο Θέμα