Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη! Το βίντεο και το μήνυμα (Photos)

0
35

Έγινε το όνειρό της πραγματικότητα!

Η μικρή Αλεξάνδρα ήθελε να γίνει «Ραπουνζέλ» και το Make a wish πραγματοποίησε την ευχή της.

Σε αυτό, βοήθησε ο Γιώργος Χρανιώτης και η γυναίκα του Γεωργία Αβασκαντήρα και έτσι η μικρή Αλεξάνδρα που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας έγινε ευτυχισμένη.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο στο City Link o Γιώργος Χρανιώτης είχε την χαρά να συνοδέψει την μικρή Αλεξάνδρα σε ένα διαφορετικό αλλά υπέροχο και όλο νοήμα catwalk!

Η ανάρτησή του ηθοποιού προκαλεί ρίγη συγκίνησης

«Εχτές είχα την τιμή να συνοδέψω στο catwalk!!!! δυο υπέροχες πριγκίπισσες. Η μια είναι η γυναίκα μου και η άλλη η μικρή Αλεξάνδρα που πριν από ένα περίπου χρόνο ,είχα πραγματοποιήσει την ευχή της. Η Αλεξάνδρα που θυμίζει σε όλους μας την πραγματική σημασία της λέξης δύναμη, την πραγματική σημασία επίσης της αγάπης και της πίστης.

Η Αλεξάνδρα που μεγαλώνει υπέροχα και ζει την ζωή της με θάρρος και ψυχή. Η Αλεξάνδρα που συγκινεί και δίνει μαθήματα θάρρους και δύναμης σε όλους μας.Ηταν υπέροχη βραδιά εχτές και εγώ ομολογώ ότι αισθάνθηκα ατόφια ευτυχία για έναν απλούστατο λόγο. Γιατι ήμουν εκεί και της κρατούσα το χερι. Και το χερι της ήταν ζεστό και τρυφερό απ αυτήν την μοναδική ένταση και συγκίνηση του χώρου .Ευχαριστιες πολλές για αυτή την ατμόσφαιρα που όλοι μας, εσεις και μεις, δημιουργήσαμε για αυτό το σπάνιο πανέμορφο πλάσμα.

Ευχαριστω το @makeawish.greece που μου κανε την τιμή να συνοδέψω αυτές τις γυναίκες κι ευχαριστώ όλους εσάς που προσφέρετε απλόχερα αυτό που έχετε. Τον κόπο σας και τον χρονο σας. Και κάπως ετσι ο κόσμος κι αυτός ο πλανήτης ,περιστρέφεται με περισσότερη καλοσύνη κι αξιοπρέπεια.

video by mrs @evridiki_valavani.And last but not least, @elenakourkoula (μητέρα της Αλεξάνδρας και ηρωίδα της ζωής) να ξέρεις ,ότι κάνεις υπέροχα την δουλειά σου. Υπέροχη στον ρόλο της μητέρας. Τέλος πάμπολλες ευχαριστίες στους εθελοντές που μας τίμησαν. Μπράβο…»

Η ανάρτησή του



Πηγή: Gossip-TV