Τα έβαλε με ψαράδες που έκοψαν ουρά καρχαρία για πλάκα

0
33

«Αυτό που κάνατε εσείς ήταν καθαρά διαβολικό. Θα πάθετε ότι και ο καρχαρίας. Άντε γ@@@@ε», έγραψε μεταξύ άλλων ο Τζέισον Μομόα 

Το βίντεο που ανέβασαν δύο Ισλανδοί ψαράδες έγινε viral προκαλώντας αηδία και οργή για τις εικόνες αίσχους που είχαν καταγραφεί στην κάμερα. Οι δύο νεαροί εμφανίζονταν στο βίντεο να κόβουν την ουρά ενός καρχαρία για πλάκα, να την πετάνε στη θάλασσα και να του λένε κοροϊδευτικά: “Προσπάθησε να ζήσεις τώρα έτσι, αλήτη!”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο είδος ονομάζεται Σομνόσιος ο Μικροκέφαλος, είναι ευρύτερα γνωστό ως “καρχαρίας της Γροιλανδίας” και βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι… δεν επιτίθεται στους ανθρώπους!

Λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που γνώρισε το βίντεο, οι δύο ανεγκέφαλοι ψαράδες βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Υπήρξε όμως και κάποιος άλλος που δεν δίστασε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του… Και αυτός δεν είναι άλλος από τον κινηματογραφικό “βασιλιά της Ατλαντίδας”, τον Τζέισον Μομόα που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία το χαρακτήρα της DC Comics “Aquaman”.

Γνωστός για τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες και εξίσου θερμοκέφαλος με έναν άλλον διάσημο ρόλο του, αυτόν του “Καλ Ντρόγκο” στο Game of Thrones”, ο Μομόα έγραψε εμφανώς οργισμένος στο Instagram:

“Εδώ είστε λοιπόν… είναι κρίμα να βλέπει κανείς ότι είστε πιθανότατα καλοί άνθρωποι, φίλοι, οικογενειάρχες, πατεράδες, αλλά πήγατε και κάνατε αυτό το πράγμα γ@@@@ο. Η ζωή σας θα αλλάξει για πάντα, δεν έχω δει ποτέ ξανά στη ζωή μου κάτι τόσο σκληρό. Το γέλιο σας με εξοργίζει, ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό σε άνθρωπο τόσο πολύ όσο όταν άκουσα το γέλιο σας και αυτά που είπατε. Αυτό θα σας αλλάξει και προσεύχομαι να βρείτε λύτρωση. Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά αυτό που κάνατε εσείς ήταν ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ. Θα πάθετε ότι και ο καρχαρίας. Άντε γ@@@@ε”.


Στην περίπτωση που δεν έχει τύχει να δείτε το βίντεο των δύο Ισλανδών μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Σας προειδοποιούμε όμως ότι οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές!



Πηγή: Πρώτο Θέμα