Τέλος και επισήμως ο Βερύκιος από το Happy Day

0
51

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτισλή μέσα από το βήμα της εκπομπής της σήμερα το πρωί ανακοίνωσε στους τηλεθεατές της ότι ο Δήμος Βερύκιος και ο Σπύρος Λάμπρου σταματούν για το υπόλοιπο της σεζόν την σύνδεσή τους με το «Happy Day».

Όταν έφτασε η στιγμή για τη σύνδεση με τους δύο δημοσιογράφους η παρουσιάστρια είπε πως για το υπόλοιπο της σεζόν δεν θα δούμε ξανά την εν λόγω ενότητα, καθώς η χώρα μπαίνει σε προεκλογική περίοδο και σαν εκπομπή θέλουν να εστιάσουν σε άλλες ειδήσεις.

«Θέλω λίγο να κοιτάξω τους τηλεθεατές μας στα μάτια και να τους ενημερώσω για μια εξέλιξη που έχει σχέση με την εκπομπή μας. Κανονικά τώρα και συγκεκριμένα σε λίγα λεπτά συνδεόμαστε με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Σήμερα αυτό δεν θα συμβεί γιατί από χθες είμαστε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο και ο σταθμός, η διοίκηση αποφάσισε το «Happy Day» να εστιάσει στο πιο happy κομμάτι του και να μην σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις μιας και αυτό συμβαίνει σε πολλές εκπομπές. Θέλω σε αυτό το σημείο μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου και φυσικά να σας πω ότι η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από Σεπτέμβρη στο Happy Day. Για αυτές τις τρεις εβδομάδες πιο χαλαρά, πιο εύθυμα, χωρίς πολιτικές συζητήσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοινώνει το... τέλος του Δήμου Βερύκιου από το Happy Day





Πηγή: Πρώτο Θέμα