«Ποδοσφαιρικός» ο γάμος της χρονιάς στην Ισπανία: Ο Σέρχιο Ράμος παντρεύτηκε

0
19

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο – Στον καθεδρικό της Σεβίλλης ο γάμος του αρχηγού της Ρεάλ με την κατά 8 χρόνια μεγαλύτερή του Πίλαρ Ρούμπιο – Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρομπέρτο Κάρλος, Λούκα Μόντριτς έδωσαν το «παρών» – Δεν προσκλήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο γάμος της χρονιάς στην Ισπανία τελέστηκε το Σάββατο με τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ράμος να παντρεύεται την αγαπημένου του Πίλαρ Ρούμπιο μετά από επτά χρόνια σχέσης και τρεις γιούς που έχουν αποκτήσει.

gamos1

Η τελετή αλλά και το πάρτι που ακολούθησε είχε άρωμα ποδοσφαίρου, λάμψης αλλά και διασημοτήτων μολονότι από τον γάμο απουσίαζε ένας από τους πιο διάσημους συμπαίχτες του αρχηγού της Ρεάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν είχε προσκληθεί.

Το παρών, αντίθετα, έδωσαν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη σύζυγό του Βικτόρια, ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Άλβαρο Μοράτα, ο Λούκα Μόντριτς, ο Ρομπέρτο Κάρλος κ.α.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό της Σεββίλης με την 41χρονη Πίλαρ να λάμπει στο νυφικό που επέλεξε και τον 33χρονο Σέρχιο να είναι εμφανώς ευτυχισμένος. Αίσθηση προκάλεσε η επιλογή της νύφης να έχει μια ανθοδέσμη με μαύρα λουλούδια με την ίδια να εξηγεί ότι «δεν ήθελα να είμαι μια συνηθισμένη νύφη».

anthi

Αν και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ήταν τεράστιο, εντούτοις το ζευγάρι επέλεξε να μην επιτρέψει στις κάμερες να μπουν στην εκκλησία. Μετά το γάμο, όμως, και οι δύο χάρισαν στα ΜΜΕ αρκετά λεπτά για φωτογραφίες και φιλιά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς.

Men koman ramos tap fel apre Ceremony mariage li



Στον γάμο και το πάρτι που ακολούθησε και στο οποίο έπαιξαν μουσική οι AC/DC είχαν προσκληθεί συνολικά περίπου 500 άτομα – ανάμεσά τους όλη η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, αρκετοί άλλοι διάσημοι ποδοσφαιριστές αλλά και πολιτικοί, μουσικοί, μέχρι και ταυρομάχοι.+



Πηγή: Πρώτο Θέμα