Απίστευτο video! Σέρνει η μητροκτόνος στο Γουδί τη μητέρα της…

0
47

Ενα βίντεο- ντοκουμέντο αποκάλυψε το Open, για το έγκλημα στο Γουδί. Σε αυτό, εμφανίζεται η μητροκτόνος να σέρνει τη σορό της μητέρας της, την οποία είχε τυλίξει σε μία κουβέρτα.

Ηταν στις 16:52, το απόγευμα του Σαββάτου, όταν- σύμφωνα με το βίντεο που αποκάλυψε το Open- η 68χρονη εμφανίστηκε στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου στο Γουδί, να σέρνει με μεγάλη δυσκολία την κουβέρτα στην οποία ήταν τυλιγμένη η σορός της 92χρονης μητέρας της. Διερχόμενοι την παρακολουθούσαν με απορία να αφήνει αυτό που έσερνε στην οδό Σινώπης, δίχως να μπορούν να φανταστούν ότι μέσα στην κουβέρτα ήταν τυλιγμένος ένας νεκρός άνθρωπος.

Δύο λεπτά αργότερα, η 68χρονη επέστρεψε και πλησίασε έναν άνδρα, ο οποίος την παρακολουθούσε. Εκτιμάται ότι τον γνώριζε και προσπάθησε να του αποσπάσει την προσοχή. Η 68χρονη παρέμεινε στο σημείο για περίπου 5 λεπτά, παρακολουθώντας τι συνέβαινε. Οταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί, τους είπε ότι άφησε στο σημείο τη μητέρα της επειδή δεν είχε δύναμη να την απομακρύνει περισσότερο από το σπίτι της. Ομολόγησε τη δολοφονία, λέγοντας ότι σκότωσε τη μητέρα της κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία. Η 68χρονη, μητέρα δύο παιδιών, θα απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή.

Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή: eReportaz