Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Οι πρώτες αναρτήσεις του νιόπαντρου ζευγαριού στο instagram (Photos)

0
32

Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου χθες το απόγευμα, 16 Ιουνίου, στον Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Πρώτος έφθασε στο γραφικό εκκλησάκι ο Βασίλης Κικίλιας και λίγη ώρα αργότερα η Τζένη Μπαλατσινού συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο, η οποία κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα με τη σικ εμφάνισή της μέσα στο υπέροχο νυφικό που είχε επιλέξει. Η νυφική δημιουργία έφερε την υπογραφή Zeus + Dione, εταιρίας που έχουν από κοινού η Μαρέβα Μητσοτάκη με τη Δήμητρα Κολοτούρα. Αέρινο, καλοκαιρινό και πολύ σικ, το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού δεν θα μπορούσε παρά να είναι υπέροχο και να της ταιριάζει απόλυτα.

Η ανθοδέσμη της Τζένης στο ίδιο μοτίβο με ελληνικά παραδοσιακά φυτά της ελληνικής φύσης, η οποία αποτελούνταν από λεμονανθούς, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, λεμονοθύμαρο, λεβάντα, βασιλικό, χαμομήλι και δάφνη.

Το ζευγάρι, είχε κοντά του συγγενείς και φίλους, για να περάσουν μαζί αυτή την όμορφη στιγμή της ζωής τους.

Κουμπάροι τους, ο Ηλίας Κατσούρης, προπονητής μπάσκετ και η σύζυγός του, Έμυ Πανουσοπούλου.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν πως δεν είχαν κουφέτα, ενώ η μπομπονιέρα ήταν αρκετά ιδιαίτερη. Η ανθοδέσμη της Τζένης στο ίδιο μοτίβο με ελληνικά παραδοσιακά φυτά της ελληνικής φύσης, η οποία αποτελούνταν από λεμονανθούς, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, λεμονοθύμαρο, λεβάντα, βασιλικό, χαμομήλι και δάφνη.

Μετά το γάμο τους τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσαν τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες που συνοδεύονταν από λόγια αγάπης.

Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε το νιόπαντρο ζευγάρι στην gallery που ακολουθεί!



Πηγή: Gossip-TV