Αλλοδαπός μαχαίρωσε 49χρονο πάνω σε καυγά στην Καρδίτσα

0
38

Ο 24χρονος αλλοδαπός δράστης είχε προσωπικές διαφορές με τον 49χρονο Έλληνα

Τον πανικό σκόρπισε η κατάληξη του καυγά μεταξύ δυο ανδρών σε μια περιοχή της Καρδίτσας, το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ο ένας από τους δυο σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος με τραύματα από μαχαίρι που του είχε προκαλέσει ο άλλος, ο οποίος συνελήφθη άμεσα!

Ο 24χρονος αλλοδαπός δράστης είχε προσωπικές διαφορές με τον 49χρονο Έλληνα και άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα. Όμως, ξαφνικά έβγαλε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε με αυτό στο χέρι και το στήθος. Αμέσως μετά, ο νεαρός αλλοδαπός το έβαλε στα πόδια προσπαθώντας να εξαφανιστεί. Ωστόσο, επενέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες για τον αιματηρό καυγά, ξεκίνησαν αναζητήσεις και δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 24χρονο που κρατούσε ακόμη το ματωμένο μαχαίρι.

Ο νεαρός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του ήταν ελαφρά και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.



Πηγή: Πρώτο Θέμα