Ανήλικες ξάφρισαν πλήθος ρούχα από μαγαζί στην Κοζάνη

0
30

Οι δυο νεαρές είχαν «φορέσει» πολλά εμπορεύματα κάτω από τα κανονικά τους ρούχα, χωρίς ο καταστηματάρχης να τις αντιληφθεί

Οι δυο νεαρές πελάτισσες που δοκίμαζαν το ένα μετά το άλλο διάφορα είδη ρουχισμού στο κατάστημα πώλησης γυναικείων ενδυμάτων ενός 53χρονου στην Κοζάνη, έφυγαν ευχαριστώντας τον ιδιοκτήτη χωρίς να αγοράσουν κάτι. Αργότερα, όμως, διαπίστωσε έκπληκτος ότι έλειπαν πλήθος κομμάτια!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 53χρονος επιχειρηματίας στους αστυνομικούς της Ασφάλειας στις 26 Μαρτίου, οι δυο νεαρές είχαν «φορέσει» πολλά εμπορεύματα κάτω από τα κανονικά τους ρούχα, χωρίς ο ίδιος να τις αντιληφθεί. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα και αξιοποίησαν όσα στοιχεία βρήκαν, με αποτέλεσμα η υπόθεση να εξιχνιαστεί τρεις μήνες μετά.

Όπως αποδείχθηκε, οι δράστιδες ήταν δύο ανήλικες αλλοδαπές που όμως δεν εντοπίστηκαν για να βρεθούν και τα κλοπιμαία. Έτσι, σε βάρος των δυο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης και εξετάζεται αν έχουν ξαφρίσει είδη και από άλλα καταστήματα.



Πηγή: Πρώτο Θέμα