Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Δέχομαι την κριτική δεν αντέχω την λασπολογία»

0
42

Μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια και δεν δίστασε να εξηγήσει το πώς διαχειρίζεται τις αρνητικές κριτικές.

Όλοι έχουν γίνει τραγουδιστές. Σε ενοχλεί αυτό;

Εκείνους πρέπει να ενοχλεί όχι εμένα. Όποιος ανεβαίνει στο πατάρι που λέμε και ιδρώνει την φανέλα για αυτό που αγαπάει τον εκτιμώ. Όλους τους συναδέλφους τους εκτιμώ, δεν ασκώ κριτική σε κανέναν. Έχω προτιμήσεις στα ακούσματα μου αλλά σέβομαι αυτόν που αγαπάει το επάγγελμα αυτό που είναι πολύ ψυχοφθόρο.

Την κριτική που χάνουν σε εσένα; Πώς τη διαχειρίζεσαι;

Όταν με ακούσει κάποιος και μου κάνει σωστή κριτική θα τον σεβαστώ. Όταν βγάζουν χολή όμως, νευριάζω. Άλλο το δεν μου αρέσει εμένα και άλλο ότι είναι κακός τραγουδιστής. Βγάζουν κάποιοι και το ξέρεις καλά μεγάλη χολή σε εμάς, τον Στέλιο Διονυσίου, είδες τι έγραφαν για τον Χάρη επειδή είμαστε γιοι κάποιων σπουδαίων. Είμαστε ταλαντούχοι όμως. Δεν πήραμε ένα γραφείο από τον μπαμπά μας να το κάνουμε δουλειά. Το τραγούδι είναι αγάπη και πολλή δουλειά. Δέχομαι την κριτική δεν αντέχω την λασπολογία.

Με δουλειά τι κάνεις; Καλοκαίρι πού θα είσαι;

Τελειώσαμε από το Γκάζι που ήμασταν μια ομάδα καταπληκτική και ζήσαμε μαγικό χειμώνα. Εισπράξαμε πολλή αγάπη από τον κόσμο, και με τους επιχειρηματίες που είχαμε αισθανθήκαμε καλλιτέχνες. Συνεχίζω με πολλά live και συναυλίες που έχω κλείσει και με τον Μανώλη Καραντίνη εξαιρετικές δουλειές.

Δεν έχεις μείνει από δουλειά ποτέ;

Δεν μπορώ να μείνω από δουλειά. (Γέλια). Οι υποχρεώσεις όπως όλων δεν μας το επιτρέπουν. Άσε που όταν δεν δουλεύω είμαι γκρινιάρης και ανυπόφορος.

Παραπονιάρης θα έλεγα, και όταν δουλεύω είμαι αλλά…

Δεν γίνεται να μην ρωτήσω για τον πατέρα σου όπως καταλαβαίνεις…

Μιας και μου δίνεις αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να σου πω για τον πατέρα μου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχω καθίσει και έχω διαβάσει διάφορα σχόλια που γράφονται για τους ατάλαντους γιους και θα ήθελα να απαντήσω. Από τη στιγμή που μαθήτευσα δίπλα στον θρύλο Μπιθικώτση και έχω τη βούλα τη δική του ότι είμαι καλός τραγουδιστής ηρεμώ και σταματάω να ασχολούμαι.

Έχω τη γνώμη του ανθρώπου που έβγαλε τους μεγαλύτερους τραγουδιστές.

Έτσι για να είμαι πολύ συγκεκριμένος σε όλους αυτούς που με κριτικάρουν!

Την έχεις ψωνίσει;

Όχι βέβαια. Όλα είναι θέμα οικογένειας Άννα μου. Μεγάλωσα με τον πιο απλό πατέρα, με άρχοντα για φαντάσου ο γιος του να ήταν ψώνιο; Θέλω πάντα το κεφάλαιο Μπιθικώτσης να είναι καθαρό και να μην υπάρχει το παραμικρό να τον θίγει. Δεν μου αρέσουν οι κόντρες, είπε στο Χάι.



Πηγή: Gossip-TV