«Πόλεμος» για τον καυγά του Μπόρις Τζόνσον με τη σύντροφό του

0
29

«Όχι» σε τηλεμαχία του βρετανικού δικτύου «Sky Νews» λέει o Μπόρις Τζόνσον με τον εσωκομματικό του αντίπαλο για την ηγεσία των Τόρις να τον αποκαλεί «δειλό».

Το μεγάλο φαβορί για την ηγεσία των Συντηρητικών και την πρωθυπουργία της Βρετανίας αρνείται να συμμετάσχει σε τηλεοπτική αναμέτρηση διασταυρώνοντας τα ξίφη του με τον πολιτικό του αντίπαλό του, νυν υπουργό Εξωτερικών, Τζέρεμι Χαντ.

Ο Χαντ, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόκληση του βρετανικού δικτύου, αποκάλεσε «δειλό» τον Τζόνσον αφού δεν θέλει να δώσει εξηγήσεις στον βρετανικό λαό για την προσωπική του ζωή μετά το σάλο που έχει προκληθεί για τον περίφημο καβγά με την φιλενάδα του, Κάρι Σίμοντς.

Ωστόσο, το δίκτυο «Sky News» προγραμματίζει κι ένα δεύτερο debate την 1η Ιουλίου, άγνωστο όμως παραμένει αν θα συμμετάσχει και σε αυτό.

Τι είπε η Κάρι Σίμοντς στον καβγά

Ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει στη χώρα για τα προσωπικά του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας θα επισκιάσει την ψηφοφορία για την ανάδειξη του ηγέτη των Τόρις τον οποίο θα κληθούν να αναδείξουν τα 160 χιλιάδες μέλη του Κόμματος των Συντηρητικών.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα Guardian αποκαλύπτει τα όσα είπε η Κάρι εκείνο το βράδυ που τσακώθηκε με τον εραστή της.

«Παράτα με», φέρεται να του είπε η ερωμένη του.

«Σήκω και φύγε από το σπίτι».



Πηγή: Πρώτο Θέμα