Το «newmoney.gr» στη νέα εποχή!

0
22

«Στην επανεκκίνηση της χώρας και στην… κανονική επιστροφή στην κανονικότητα, θα είμαστε παρόντες», γράφει ο επικεφαλής της ομάδας του «newmoney.gr» Νίκος Φιλιππίδης παρουσιάζοντας το ανανεωμένο οικονομικό site της οικογένειας του Πρώτου Θέματος.

Ο Νίκος Φιλιππίδης γράφει:

«Από σήμερα ανέβηκε το φρεσκαρισμένο σάιτ μας. Μεγάλη μέρα για εμάς. Με το νέο «newmoney.gr», ανοίγουμε ένα παράθυρο επικοινωνίας με εσάς τους αναγνώστες μας στην νέα εποχή που ξεκινάει για την οικονομία. Στην επανεκκίνηση της χώρας και στην… κανονική επιστροφή στην κανονικότητα, θα είμαστε παρόντες.

Οφείλαμε να προσθέσουμε ορισμένα πράγματα και να αφαιρέσουμε άλλα. Από αυτά που μπορώ να αναφέρω, το σημαντικότερο είναι ότι δημιουργούμε μια νέα πρόταση, μοντέρνα στη σχεδίαση, αλλά και παραδοσιακή στην θεματολογία, πιστή στο οικονομικό και επιχειρηματικό ρεπορτάζ, αλλά με άποψη ατίθαση και αιχμηρή.

Μια πρόταση που θα αναδεικνύει το επιχειρείν της δημιουργίας και της προόδου και θα στέκεται απέναντι σε πράξεις, νοοτροπίες και πρόσωπα που δηλητηριάζουν την κοινωνία και την επιχειρηματικότητα του τόπου μας.

Σταδιακά θα προστίθενται πολλές νέα στήλες και νέα μπλογκ από συντάκτες και συνεργάτες του newmoney.gr με συγκεκριμένο αντικείμενο. Η εποχή των εύκολων λύσεων και η δημοσίευση της μιζέριας έχει παρέλθει οριστικά.

Στόχος μας με ψυχραιμία να αναδείξουμε την επικαιρότητα και με δυναμικό τρόπο να παρουσιάσουμε δικά μας θέματα και έρευνες, αλλά και να αναλύσουμε τα μεγάλα γεγονότα και τις εξελίξεις, αποφεύγοντας εύκολους εντυπωσιασμούς.

Άλλωστε, το newmoney.gr έχει ήδη μια βάση 800.000 μοναδικών επισκεπτών τον μήνα, – δεν χρειάζονται τέτοια κόλπα για να αυξάνεται το traffic.

Δουλέψαμε, φτιάξαμε κάτι, θεωρούμε ότι είναι καλό, αυτό είναι όλο. Φυσικά και είμαστε ανοιχτοί σε σχόλια και παρατηρήσεις. info@newmoney.gr»



Πηγή: Πρώτο Θέμα