Ιωάννα Ασημακοπούλου: Τι αποκάλυψε για τον σύντροφό της; (photos)

0
490

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, ενώ μοιράζεται τις σκέψεις γύρω από τη δημιουργία οικογένειας.

Η όμορφη ηθοποιός δίνει και δίνεται στους ανθρώπους και, όπως αποκαλύπτει: «Είμαι πολύ ενθουσιώδης εκ φύσεως, τόσο στον έρωτα όσο και στη φιλία».

Η Ιωάννα βρίσκεται σε μια ευτυχισμένη σχέση, προτιμάει ωστόσο να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαι άνθρωπος των μακροχρόνιων σχέσεων. Ο σύντροφος μου δεν βρίσκεται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με εμένα. Υπάρχει μια ωραία γέφυρα με τους ανθρώπους που η καθημερινότητα τους είναι διαφορετική» εξομολογείται, ενώ μοιράζεται τις σκέψεις γύρω από το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας:

«Αν μπω στη διαδικασία να κάνω οικογένεια, θα πρέπει λογικά να απέχω για κάποιο διάστημα από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Αν θέλω να κάνω ένα παιδί, για παράδειγμα, είναι λογικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να μείνω εκτός. Η οικογένεια είναι ένα πλάνο που έχω στη ζωή μου, ποτέ όμως δεν έκανα συγκεκριμένα σχέδια επί του προσωπικού γιατί με αγχώνουν και με καταπιέζουν. Θεωρώ ότι αυτά τα φέρνει η ζωή. Και αν δεν τα φέρει, δεν πειράζει, γιατί πολλές φορές ξέρει καλύτερα από εμάς».

Συγχωρεί τα λάθη των ανθρώπων που αγαπάει αλλά θέλει τον χρόνο της. «Αυτό που δεν ανέχομαι είναι το θράσος, την αδιακρισία και το ψέμα. Γνωρίζω όμως ότι όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Αν σε καταδικάσω, θα με καταδικάσεις κι εσύ. Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να συμβεί γιατί ξέρω ότι κι εγώ θα κάνω κάποιο λάθος. Όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή» εξήγησε η Ιωάννα στο people.



Πηγή: Gossip-TV