Μυρτώ Αλικάκη: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη! Τι λέει η ίδια!

0
21

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης υπήρξαν παντρεμένοι και απέκτησαν δύο γιους όμως έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια! 

Πώς είναι η σχέση τους μετά το διαζύγιο αλήθεια; Η ηθοποιός αποκαλύπτει:

«Με τον Πέτρο Λαγούτη συνεργαζόμαστε συχνά. Έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί: ταινίες, παραστάσεις, γυρίσματα. Φέτος θα βρισκόμαστε στη νέα σειρά των Ανδρέα Γεωργίου και Κούλη Νικολάου, Αστέρια στην Άμμο στον Αlpha Κύπρου. Μας πειράζουν καμιά φορά, ότι βρισκόμαστε συχνότερα τώρα πάρα όταν ήμασταν παντρεμένοι. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε καθημερινά γιατί διατηρούμε μια πολύ κοντινή σχέση και επαφή λόγω παιδιών. Είναι μύθος ότι η γυναίκα βιώνει πιο δύσκολα ένα διαζύγιο απ΄ ό,τι ο άνδρας. Όταν υπάρχουν στη μέση παιδιά, είναι το ίδιο δύσκολο και για τους δύο».

Όσο για τους λόγους που αποφάσισε να κάνει μία τόσο extreme στα μαλλιά της, η ίδια αποκάλυψε:

«Τα μαλλιά τα άλλαξα για τη σειρά. Το συζήτησα με τον Ανδρέα Γεωργίου και ήταν σύμφωνος. Θα υποδυθώ μια ζωγράφο που τα πόδια της βρίσκονται λίγα εκατοστά πάνω από τη γη. Ήθελα λοιπόν, κι η εξωτερική της εμφάνιση να αντικατοπτρίζει αυτό που είναι η ψυχή της. Γι΄ αυτό κι άλλαξα τα μαλλιά, άνοιξα τα φρύδια και φόρεσα για πρώτη φορά στη ζωή μου φακούς επαφής. Και την ημέρα που πήγα στο κομμωτήριο γούσταρα τρελά. Ο κόσμος είναι κάπως εξοικειωμένος πια, με τις πολλές εικόνες του εαυτού μου αφού έχω κάνει τα πάντα: από ξανθά μαύρα και από καστανά κόκκινα!».

«H ζωή είναι υπέροχη…»

Έχω ένα διαρκές αίσθημα ότι η ζωή είναι υπέροχη και δεν θέλω να την χάνω. Πολύ δύσκολα θα πω “σήμερα θα μείνω σπίτι, με την κουβερτούλα μου μπροστά από την τηλεόραση, και θα κοιμηθώ από τις δέκα”. Θα πάθω κατάθλιψη, σίγουρα. Θέλω να βγαίνω, με παρέα ή μόνη. Μου αρέσει για παράδειγμα, να πίνω μόνη καφέ διαβάζοντας ή να πηγαίνω μόνη στο σινεμά και στο θέατρο. Έχω εξοικειωθεί με τα αδιάκριτα βλέμματα, τόσο πολύ που σχεδόν δεν τα αντιλαμβάνομαι. Επίσης, φροντίζω να βγαίνω σε στέκια που νιώθω ασφαλής. Σε κάθε περιοχή της Αθήνας έχω ένα μαγαζί – καβάντζα. Σε ένα τέτοιο είμαστε και τώρα».

Πηγή: People



Πηγή: Gossip-TV