Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ μπορεί να σχεδιάζουν «κρυφό γάμο»

0
23

Μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του μεγιστάνα της Amazon, το ζευγάρι διανύει την καλύτερή του φάση

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ διανύουν μια εξαιρετικά ευτυχισμένη περίοδο στη σχέση τους. Μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του μεγιστάνα της Amazon, το ζευγάρι έχει θεαθεί αρκετές φορές να τρώει μαζί σε εστιατόρια της Νέας Υόρκης ή να παρακολουθεί παραστάσεις στο Broadway.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια πηγή του Page Six, η σχέση των δύο προσφάτων διαζευγμένων εραστών δεν περιορίζεται σε «ραντεβουδάκια», αλλά είναι πολύ πιο σοβαρή, με τον Μπέζος και την Σάντσεζ να κάνουν σχέδια για ένα κοινό μέλλον.

«Τους βλέπω να το σκάνε για να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους. Δεν θα είναι μια μεγάλη τελετή, αλλά κάτι που θα συμβολίζει την αγάπη τους και όσα έχουν περάσει για να είναι μαζί», αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή του site.

Σύμφωνα με το Page Six, η Λόρεν Σάντσεζ (που είναι πλέον επισήμως διαζευγμένη από τον μεγαλο-ατζέντη του Χόλιγουντ Πάτρικ Γουάιτσελ) έχει αναλάβει την επίβλεψη της ανακαίνισης των νέων διαμερισμάτων του Μπέζος στη Νέα Υόρκη, αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Η Σάντσεζ πιστεύεται ότι χρησιμοποιεί τον διακοσμητή Τριπ Χέινις, που είχε σχεδιάσει τα σπίτια όπου διέμενε με τον πρώην σύζυγό της.



Πηγή: Πρώτο Θέμα