Πρέπει να δούμε πώς το μήνυμα της αυτοπροστασίας θα φτάνει σε όλους

0
44

Με αφορμή το θλιβερό γεγονός της απώλειας ζωής των έξι τουριστών στη Χαλκιδική από την κακοκαιρία που χτύπησε το βράδυ της Τετάρτης

Στο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι και οι έξι νεκροί από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική ήταν τουρίστες επικεντρώθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον ΘΕΜΑ 104,6 επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρξει προβληματισμός στο πώς φτάνουν σε όλους τα μηνύματα για επικίνδυνα έκτακτα καιρικά φαινόμενα και για λήψη μέτρων αυτοπροστασίας.

«Πρέπει να μας προβληματίσει ότι και οι έξι νεκροί είναι τουρίστες. Πρέπει να δούμε πώς φτάνει το μήνυμα της αυτοπροστασίας σε όλους όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων των τουριστών » είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Σύμφωνα με τον ίδιο εκτός από τους έξι νεκρούς, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες και ένας αγνοούμενος ψαράς ενώ «έχουμε πολλές καταστροφές με κυριότερες αυτές στο οδικό δίκτυο και το δίκτυο της ΔΕΗ».

Όπως τόνισε τα κυβερνητικά κλιμάκια που βρίσκονται στην περιηοχή θα αρχίσουν την καταγραφή των ζημιών και τις προσπάθειες αποκατάστασης.

Ο κ. Πέτσας επιβεβαίωσε, τέλος, τις πληροφορίες ότι τα φαινόμενα που χτύπησαν τη Χαλκιδική ήταν ακραία και διήρκησαν μικρό χρονικό διάστημα.




Πηγή: Πρώτο Θέμα