Η Κάιλι Τζένερ προσπαθεί και για άλλο παιδί 16 μήνες μετά τη γέννηση της Stormi

0
23

Σύντομα και ο γάμος του διάσημου μοντέλου με τον σύντροφό της Τράβις Σκοτ – Η Κάιλι ζει το όνειρο της ευτυχισμένης μητέρας

Η Κάιλι Τζένερ και ο σύντροφός της Τράβις Σκοτ ξεκίνησαν προσπάθειες για ένα ακόμη παιδί, μόλις 16 μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας τους, Stormi.

Σύμφωνα με δηλώσεις από πηγή του περιβάλλοντός της στο περιοδικό People, η Κάιλι Τζένερ είναι πολύ ευτυχισμένη με τη ζωή της και αγαπάει πολύ τον ρόλο της μητέρας. «Δεν μπορεί να περιμένει για να προσφέρει μία παρέα στην κόρη της Stormi», τόνισε η πηγή στο People και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι σύντομα θα είναι πάλι έγκυος. Με τον σύντροφό τους έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες. Μάλιστα, συζητούν το ενδεχόμενο να παντρευτούν».

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Κάιλι Τζένερ είχε πει ότι «η ζωή δεν είχε αρχίσει, έως ότου έγινα μητέρα».

Φαίνεται πως το γνωστό μοντέλο και σόου-γούμαν έχει μπει για τα καλά στον ρόλο της μητέρας και δείχνει να απολαμβάνει όλα εκείνα τα θετικά που προσφέρει η μεγαλύτερη εμπειρία που δύναται να βιώσει ένας άνθρωπος, ενώ την ίδια στιγμή δείχνει να χειρίζεται άψογα τις πιέσεις που συνεπάγεται η ευθύνη ανατροφής ενός παιδιού.

Εκτός από την είδηση αυτή καθ’ αυτή, ότι η Κάιλι και ο σύντροφός της προσπαθούν για δεύτερο παιδί, η ανώνυμη πηγή στο People έδωσε και δεύτερη είδηση, καθώς το διάσημο ζευγάρι συζητά να παντρευτεί.



Πηγή: Πρώτο Θέμα