Καμηλά – Στογιάκοβιτς: Ετοιμάζουν διακοπές στην Ελλάδα (Photos)

0
70

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ και το πρώην μοντέλο συνηθίζουν να περνούν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στο εξοχικό τους, στο Ποσείδι της μαγευτικής Χαλκιδικής.

Το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο ζει πλέον μόνιμα στην και συγκεκριμένα στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, ανυπομονεί να βρεθεί στο εξοχικό του. Οι δυο τους το επισκέπτονται κάθε χρόνο για να ξεκουραστούν, να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά της θάλασσας, που βρίσκεται μια ανάσα από το σπίτι τους, και να περάσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά τους.

Το σπίτι αυτό, για την Αλ. Καμηλά και τον Π. Στογιάκοβιτς είναι συνυφασμένο με τις πιο ευτυχισμένες οικογενειακές τους στιγμές. Εκεί περνούν τα τελευταία καλοκαίρια, εκεί έχουν δει τα παιδιά τους να μεγαλώνουν, εκεί έχουν μοιραστεί αξέχαστες στιγμές.

Ένας ακόμη λόγος που αγαπούν τόσο πολύ αυτό το μέρος είναι το ειδυλλιακό τοπίο του.

«Η Αλέκα και ο Πέτζα λατρεύουν τη Χαλκιδική. Το εξοχικό τους είναι ο επίγειος παράδεισος τους. Εκεί χαλαρώνουν από την απαιτητική καθημερινότητα τους στην Αμερική και κάθε χρόνο ανυπομονούν γι’ αυτό το ταξίδι», αναφέρει πρόσωπο του στενού τους κύκλου στη Real.



Πηγή: Gossip-TV