Δεν είμαι τέλεια, μερικές φορές έχω διπλοσάγονο

0
50

Η 33χρονη καλλονή από τη Ρωσία μίλησε για τη φυσική ομορφιά και την τελειότητα

H Ιρίνα Σάικ είναι μια από τις όμορφες και ποθητές γυναίκες του πλανήτη. Το διάσημο μοντέλο από τη Ρωσία που προσφάτως μας απασχόλησε με το χωρισμό του από τον Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε στο περιοδικό Harper’s Bazaar και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φυσική ομορφιά τονίζοντας με νόημα πως δεν υπάρχει η τελειότητα.

Αναφερόμενη στις πλαστικές επεμβάσεις, ανέφερε πως δεν είναι κατά και εξήγησε: «Κοιτάξτε, αν κάποια θέλει να κάνει ένεση στα χείλη της, επειδή αισθάνεται άσχημα, ο Θεός μαζί της. Δεν κρίνω κανέναν. Προωθώ πάντα τη φυσική ομορφιά, επειδή πιστεύω ότι ζούμε σε αυτόν τον τέλειο κόσμο, στον οποίο ο καθένας θέλει να είναι τέλειος».

Μάλιστα, διευκρίνισε πως δεν αισθάνεται ότι είναι τέλεια: «Αλλά εγώ δεν είμαι τέλεια. Μερικές φορές έχω ένα διπλοσάγονο. Η τελειότητα δεν υπάρχει»

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, η 33χρονη καλλονή φαίνεται πως θα μεγαλώσει φυσικά και δεν θα κάνει αισθητικές επεμβάσεις: «Πρόκειται να έχω ρυτίδες και θα έχω ρυτίδες! Απλά πρέπει να αποδεχτείτε την ιδέα της γήρανσης και του σώματος σε κάθε στάδιο, και να την γιορτάζετε. Στη ζωή, πρέπει να το επιτρέπουμε και να καταλαβαίνουμε ότι είναι μια ανθρώπινη διαδικασία που δεν είναι τέλεια».





Πηγή: Πρώτο Θέμα