Μιας και βοηθάς τον A$AP Rocky, βγάλε και τα παιδιά μετανάστες από τα «κλουβιά»!

0
26

Μέσω της αγαπημένης πλατφόρμας του Αμερικανού προέδρου, δηλαδή το Twitter, επέλεξε ο νεαρος ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ να επικοινωνήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να του στείλει ένα σημαντικό μήνυμα για τον A$AP Rocky (ASAP Rocky)αλλά και… το μεταναστευτικό.

Στην ανάρτηση που έκανε το προηγούμενο Σάββατο, ο δημοφιλής τραγουδιστής ευχαρίστησε τον Τραμπ για την παρέμβασή του στην υπόθεση του ράπερ A$AP Rocky, ο οποίος κρατείται εδώ και τρεις εβδομάδες στη Σουηδία με την κατηγορία της επίθεσης εις βάρος ενός άνδρα σε δρόμο της Στοκχόλμης.

Ο Λευκός Οίκος καταβάλλει προσπάθειες για την απελευθέρωση του A$AP Rocky, μετά από έκκληση της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, με τον Αμερικανό πρόεδρο μάλιστα να παρεμβαίνει προσωπικά προκειμένου να «εγγυηθεί» για την καταβολή εγγύησης από μεριάς του ράπερ.

«Θέλω να ελευθερωθεί ο φίλος μου. Εκτιμώ τις προσπάθειές σου να τον βοηθήσεις. Αλλά μιας και ασχολείσαι με αυτό, Ντόναλντ Τραμπ, μπορείς επίσης να βγάλεις κι εκείνα τα παιδιά από τα κλουβιά;», έγραψε ο Μπίμπερ στο Twitter, αναφερόμενος προφανώς στις άθλιες συνθήκες κράτησης των μεταναστών και των ανήλικων παιδιών τους στα νότια σύνορα των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από δύο μέρες, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε στο Twitter ότι ο Σουηδός πρωθυπουργός Στέφαν Λεβέν τον διαβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός πολίτης και τραγουδιστής της ραπ A$AP Rocky θα έχει μία δίκαιη αντιμετώπιση.

Από τη μεριά του, ο Τραμπ διαβεβαίωσε τον Σουηδό πρωθυπουργό ότι ο Rocky δεν σκοπεύει να φύγει από την χώρα χωρίς την καταβολή εγγύησης.

O A$AP Rocky, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Ρακίμ Μάγιερς, κρατείται στην Στοκχόλμη από τις 2 Ιουλίου, όταν και παραδόθηκε ο ίδιος στις Αρχές. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ότι παρενοχλήθηκε από δύο αγόρια, ενώ έκανε βόλτα με τη συνοδεία του στη Στοκχόλμη και ενήργησε σε αυτοάμυνα.

Ο ράπερ δημοσίευσε αρχικά βίντεο στο Instagram, στα οποία αναφέρει ότι τους παρακολουθούν δύο νεαροί. «Δεν τους γνωρίζουμε και δεν θέλουμε προβλήματα», έγραψε στη λεζάντα ενός από τα βίντεο. «Μας ακολουθούν εδώ και τέσσερα τετράγωνα». Σε ένα άλλο βίντεο διάρκειας τριών λεπτών που ανάρτησε ο ράπερ λέει ότι ένας από τους νεαρούς χτύπησε ένα άνδρα της ασφάλειάς του «στο πρόσωπο με ακουστικά».

Αργότερα δημοσιεύθηκαν από άλλους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες που δείχνουν πώς ο ράπερ άρπαξε το νεαρό, τον έριξε στο έδαφος και μαζί με τους συνοδούς του τον χτύπησαν και τον κλώτσησαν.



Πηγή: Πρώτο Θέμα