Ο Νίκος Μουτσινάς αποδέχτηκε το «LoquitaChallenge» της Ελένης Φουρέιρα

0
56

Δείτε το βίντεο – Το νέο χορευτικό χιτ της τραγουδίστριας έχει γίνει challenge και… προκαλεί

Ένα νέο challenge έχει κάνει τη είσοδό του στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα και λέγεται «LoquitaChallenge». To εν λόγω challenge προέκυψε από το νέο ομώνυμο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα με τον Claydee.

Το Loquita Challenge έχει ήδη κατακλίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διάφορους θαυμαστές της τραγουδίστριας να ποστάρουν βίντεο που χορεύουν το τραγούδι!

Η Ελένη Φουρέιρα από την πλευρά της είπε να επισημοποιήσει το challenge και προκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να το χορέψει. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο χόρευε το τραγούδι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η λεζάντα έγραφε: «Προκαλωωωωωωω τον @nikosmoutsinas και τον @iamclaydee να κάνουν το #Loquitadance #loquitachallenge».


Ο Νίκος Μουτσινάς αποδέχτηκε την πρόκληση με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο! Ο παρουσιαστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο οποίο χορεύει το Loquita της Ελένης Φουρέιρα και του Claydee και «προκαλεί» και αυτός με τη σειρά του την Μαίρη Συνατσάκη και την Αθηνά Οικονομάκου!


Αναμένουμε και συνέχεια λοιπόν…



Πηγή: Πρώτο Θέμα