Πρόταση γάμου στο Hollywood – Ποιοι ετοιμάζονται για γάμο; (photos)

0
41

Ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, επιτέλους της έκανε πρόταση γάμου κι εκείνη εννοείται ότι δέχτηκε!

Θα το πάρει το κορίτσι ο «κακός» αυτοκράτορας, όπως αποκαλύπτει γνωστό αμερικανικό περιοδικό, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν και ανέφεραν ότι αρραβωνιάστηκαν.

Αφορμή είχαν σταθεί φωτογραφίες της 34χρονης με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στο δάχτυλο, όμως το εδώ και τρία χρόνια ζευγάρι τηρούσε σιγήν ιχθύος.

Τώρα, ωστόσο, άτομο από το στενός τους κύκλο επιβεβαίωσε στο «US Weekly» ότι ο 44χρονος ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην 34χρονη συμπρωταγωνίστριά του και εκείνη δέχτηκε.

«Αρραβωνιάστηκαν», αναφέρει η πηγή του αμερικανικού περιοδικού, τονίζοντας όμως ότι «δεν τους αρέσει να βγαίνουν αλλά προτιμούν να είναι οι δυο τους».

«Ζουν τη δική τους φούσκα», πρόσθεσε.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας του 2013 «Her», όμως η φωτιά του έρωτα άναψε τρία χρόνια αργότερα, ενώ γύριζαν την ταινία «Mary Magdalene».

Πρώτη φορά εμφανίστηκαν μαζί δημοσίως το 2017 στο Φεστιβάλ Καννών και λίγο αργότερα εκείνος επιβεβαίωσε ότι τα έχουν, αποκαλύπτοντας ότι ζουν μαζί στο Hollywood, ενώ τόνισε ότι προτιμούν να κρατήσουν μακριά τους τα φώτα της δημοσιότητας για να απολαύσουν τον έρωτά τους ιδιωτικά.

Αν δεν καταλάβατε για ποιους πρόκειται δείτε στη gallery που ακολουθεί:



Πηγή: Gossip-TV