Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δε θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Σεφερλή» (photos)

0
67

Σε μια συνέντευξή εφ’ όλης της ύλης ο  Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για ποια απόφαση μετάνιωσε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αποκάλυψε με ποιους δε θα συνεργαζόταν ξανά, ενώ ξεκαθάρισε αν δέχθηκε κρούση για τη νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Για ποια απόφαση μετάνιωσες σε επαγγελματικό επίπεδο;

«Για την απόφαση μου να μείνω την τελευταία χρονιά στο Μega. Τελείωσε άσχημα με το περιστατικό με τον Μάρκο Σεφερλή. Είχα πάρει αρχικά απόφαση να μη συνεχίσω στο πρωινό. Δεν είχα κάτι άλλο να δώσω. Από το προηγούμενο καλοκαίρι είχα ζητήσει να αποδεσμευθώ. Και ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει τελείως άλλο δρόμο. Επέμεινα στην απόφαση μου και μετά -το λέω για πρώτη φορά-, όταν με πήρε τηλέφωνο η Ελενα Κατραβά, που της χρωστάω την είσοδο μου στο Μega, είπα τελικά το “ναι”. Εστειλα στον Μάρκο θετική απάντηση στις 6.00 το πρωί της πρεμιέρας».

Θα συνεργαζόσουν ξανά με τον Μάρκο Σεφερλή;

«Όχι».

Με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

«Ναι. Ο Πέτρος με ξέρει καλά και τον ξέρω καλά και αυτό είναι ο “πυρήνας” για να υπάρξει μια συνεργασία. Τον Πέτρο τον ξέρω και με ξέρει απ’ την καλή και απ’ την ανάποδη».

Με τον Γιώργο Λιάγκα;

«Εννοείται. Εχουμε μια αντρική τηλεοπτική χημεία που δύσκολα θα δεις αλλού στην ελληνική τηλεόραση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και ισχύει το ίδιο και από τη δική του πλευρά. Και επίσης μπορώ να του λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι. Αυτό με απελευθερώνει».

Υπήρξαν δημοσιεύματα που σε ήθελαν να έχεις δεχθεί κρούση για την εκπομπή που ετοιμάζει.

«Ξέρεις πως δεν μιλάω ποτέ για προτάσεις. Θα κάνω μία και μοναδική εξαίρεση γιατί έχει να κάνει με θέμα ηθικής. Δεν έγινε ποτέ καμία κρούση και καμία συζήτηση», είπε στο TV έθνος.



Πηγή: Gossip-TV