Είχα φτάσει 99 κιλά αλλά αποδέχομαι το σώμα μου

0
29


«Όποτε θα είμαι έτοιμη να αποκτήσω σφικτούς κοιλιακούς, τότε θα πάω γυμναστήριο και θα βάλω τα δυνατά μου μέχρι να τα καταφέρω», είπε χαρακτηριστικά

Η Μπιγιονσέ σε μια από τις σπάνιε συνεντεύξεις που παραχωρεί μίλησε για την δύσκολη εγκυμοσύνη που βίωσε και αποκάλυψε ότι λίγο πριν γεννήσει τα δίδυμά της με καισαρική είχε φτάσει τα 99 κιλά.

Η 36χρονη τραγουδίστρια που μίλησε στο περιοδικό Vogue είπε: «Έχω ακόμα την κοιλίτσα από την εγκυμοσύνη και δεν βιάζομαι να απαλλαγώ από αυτήν» και συνέχισε:

«Αποδέχομαι τον εαυτό μου, έτσι που είμαι με έντονες καμπύλες. Αποδέχομαι αυτό που το σώμα μου ήθελε να είναι. Νομίζω ότι είναι αληθινό. Όποτε θα είμαι έτοιμη να αποκτήσω σφικτούς κοιλιακούς, τότε θα πάω γυμναστήριο και θα βάλω τα δυνατά μου μέχρι να τα καταφέρω» αναφέρει η τραγουδίστρια άκρως επιτυχημένων άλμπουμ όπως το «Lemonade».

Όπως περιέγραψε, ζύγιζε σχεδόν 99 κιλά όταν υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμά της, τη Ρούμι και τον Σερ, τον Ιούνιο του 2017, κι αποφάσισε να δώσει χρόνο στον εαυτό της να αναρρώσει παρά να σπεύσει να χάσει τα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη της.



Πηγή: protothema.gr

cat_People