Παρασκευή 07 Αυγ 2020 02:47
Αρχική Συνταγές Ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια προδιαγραφών: ποιότητα & διαφάνεια - μέρος Α'

Ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια προδιαγραφών: ποιότητα & διαφάνεια – μέρος Α’

A- A+

Τι γνωρίζετε για τον μύθο του αλανιάρικου ψαριού; Αν σκεφτείτε ότι τσιπούρα και λαβράκι άγριας αλιείας, που κυκλοφορούν σ’ όλη τη Μεσόγειο, φτάνουν μόλις το 3.3%(1)και δεν προέρχονται μόνον από ελληνικά πελάγη(2), και ότι τα 2/3 των ψαριών σχεδόν που καταναλώνουμε στην χώρα…

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here