Λαβράκι με φινόκιο και πορτοκάλι στο φούρνο

0
25
A- A+
Ψάρι ψητό με μαραθόριζα και εσπεριδοειδή

Το λαβράκι με φινόκιο και πορτοκάλι αποτελεί έναν ιδιαίτερα ωραίο και νόστιμο τρόπο για να σερβιριστεί ένα εύκολο ψητό ψάρι. Αρώματα, παιχνίδια υφής, μοναδική γεύση, χρώμα. Τα έχει όλα. Η καθαρή σάρκα του, απόλυτα ζουμερή, ντύνεται…

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here