Με ποιο από τα 12 ζώδια θα προτιμούσατε να «κλειστείτε» σε ασανσέρ που έχει «κολλήσει»;

0
623
Με ποιο από τα 12 ζώδια θα προτιμούσατε να «κλειστείτε» σε ασανσέρ που έχει «κολλήσει»;

Με ποιο από τα 12 ζώδια θα προτιμούσατε να «κλειστείτε» σε ασανσέρ που έχει «κολλήσει»;

Ένα χιουμοριστικό κείμενο για τα ζώδια και τις αντιδράσεις τους σε περίεργες συνθήκες


Έχετε ποτέ σκεφτεί με ποιο από τα 12 ζώδια θα προτιμούσατε να κλειστείτε, εάν «κολλούσε» το ασανσέρ; Παρακάτω, μερικά πιθανά και πολύ διασκεδαστικά σενάρια!

Σε ένα ασανσέρ που έχει κολλήσει, ο φωνακλάς Κριός είναι ο πρώτος που θα προβληματιστεί: «Τι συμβαίνει; Γιατί “κόλλησε” το αναθεματισμένο;» Είναι αυτός που θα αρχίσει να χτυπάει ανυπόμονα την πόρτα και να καλεί με κραυγές για βοήθεια!

Σε παρόμοια περίσταση, ο Λέοντας θα προσπαθήσει να πάρει αμέσως τον έλεγχο της κατάστασης: «Μην ανησυχείτε! Θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό! Θα το χειριστώ αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη!».

Από την άλλην, ο Σκορπιός δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του: «Και ποιος, στο διάολο, είσαι εσύ, που θα αναλάβεις την ευθύνη; Είσαι ειδικός και γνωρίζεις από τέτοια; Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς… Θα φροντίσω εγώ τον εαυτό μου!».

Ο Ζυγός, πάλι, θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με ψυχραιμία αλλά ποτέ δεν θα προτείνει ο ίδιος κάποια λύση: «Μην ανησυχείτε. Ας φερθούμε ψύχραιμα… Μήπως να ζητήσουμε βοήθεια; Λέτε να αρχίσουμε να χοροπηδάμε όλοι μαζί, για να λειτουργήσει πάλι το ασανσέρ; Ή μήπως πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από κάποιον ειδικό; Ειλικρινά, δεν ξέρω…»

Με ποιο από τα 12 ζώδια θα προτιμούσατε να «κλειστείτε» σε ασανσέρ που έχει «κολλήσει»;Ο Δίδυμος θα επιδιώξει να επικοινωνήσει με τους υπόλοιπους παγιδευμένους και να τους γνωρίσει: «Γεια! Πώς είσαι; Από πού; Ήρθα, μωρέ, να επισκεφτώ τον ….. στον 4ο, αλλά κοίτα να δεις γκαντεμιά!». Παρά τη ζόρικη κατάσταση και μέχρι την επίλυσή της, σίγουρα θα έχει προλάβει να γνωριστεί με όλους και να γίνει το επίκεντρο της «παρέας»!

Ο Καρκίνος φέρεται στενόχωρα και, πριν από όλους, αρχίζει να μιλάει στο τηλέφωνο, φυσικά με … τη μητέρα του!

Ο Ταύρος παρεμβαίνει με αυτοκυριαρχία και αυτοπεποίθηση: «Σιγά το πρόβλημα, ρε παιδιά… Θα καλέσουμε βοήθεια και, μέχρι να έρθει κάποιος,μπορούμε να τσιμπήσουμε και το κατιτί μας…», λέειμε σιγουριά, ενώ ταυτόχρονα βγάζει από το σακίδιό του καραμέλες, σάντουιτς, σοκολάτα και κάνα εκλεράκι!

Ο Παρθένος τρομοκρατείται αλλά για άσχετους λόγους: «Έι! Τα ψίχουλα πέφτουν στο πάτωμα! Πού είναι η ηλεκτρική σκούπα, πού είναι η σφουγγαρίστρα; Πωωω! Αίσχος!».

Ο Τοξότης στέκεται συλλογισμένος κρατώντας στο χέρι μια γεμάτη βαλίτσα. Λόγω αυτής της αναποδιάς, έχει, ήδη, χάσει την πτήση του για το πιο εξωτικό μέρος του πλανήτη… Αλλά η απογοήτευση διαρκεί για κάνα πεντάλεπτο, το πολύ! Τίποτα -μα τίποτα- δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην ταξιδιάρικη διάθεσή του, ενώ ένα νέο πλάνο, να ταξιδέψει σε άλλο, ακόμα πιο εξωτικό μέρος, έχει ήδη ωριμάσει στο κεφάλι του.

Καθώς ο Λέων και ο Σκορπιός λογομαχούν εκνευρισμένοι, ο Αιγόκερως, δίχως να χάσει την ψυχραιμία του, προσπαθεί με αυταρχικό τρόπο να επιβάλει σε κάποιον από τους έγκλειστους την επιδιόρθωση της βλάβης.

Ο Υδροχόος προσπαθεί να βοηθήσει κάπως την κατάσταση, προτείνοντας όμως είτε ανέφικτες είτε «άκυρες» λύσεις και περιμένοντας κάποιον άλλο να βγάλει το φίδι από την τρύπα: «Βρε παιδιά, ας προσπαθήσουμε να μετακινήσουμε την οροφή… Γιατί δεν ανοίγουμε την πόρτα του θαλάμου να δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε και, αν δεν δούμε τοίχο, να επιχειρήσουμε να βγούμε από το περιθώριο μεταξύ του θαλάμου και του ορόφου που έχουμε κολλήσει;».

Ο Ιχθύς, πανικοβλημένος, ουρλιάζει στη γωνία: «Ω Θεέ μου, ανάθεμα στη μοίρα μας, θα πεθάνουμε όλοι!»

Καλύτερα, λοιπόν, να σκεφτείτε όχι μία αλλά δύο φορές με ποιο από τα δώδεκα ζώδια θα προτιμούσατε να βρεθείτε σε μια τέτοια παλιοκατάσταση!