Ζώδια και Ταιριάσματα – Ποια γυναικεία ζώδια να επιλέξετε

0
792
Ζώδια και Ταιριάσματα - Ποια γυναικεία ζώδια να επιλέξετε

Ζώδια και Ταιριάσματα – Ποια γυναικεία ζώδια να επιλέξετε

Αναζητήστε μια γυναίκα μεταξύ των παρακάτω ζωδίων και όλα θα σας πάνε πρίμα!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μέσω της αστρολογίας και των ζωδίων μπορείτε να βρείτε μια καλή σύντροφο και -γιατί όχι- τη μελλοντική σύζυγό σας! Ελάτε, τώρα, παραδεχτείτε το: Οι περισσότεροι από εσάς την αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν την έχετε συναντήσει μέχρι τώρα, σωστά; Έχετε συνάψει πολλές σχέσεις αλλά καμία από αυτές δεν διήρκεσε, ψέματα; Κοντολογίς, μέχρι σήμερα δεν έχετε γνωρίσει την ιδανική για εσάς σύντροφο.

Αλήθεια, γνωρίζατε ότι η συμβατότητα μεταξύ ενός ζευγαριού είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιτυχημένη πορεία μιας σχέσης; Απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις και στερεότυπα, βασιστείτε στα ζώδια, ώστε να σας δείξουν τον δρόμο για την αληθινή σας αγάπη. Σίγουρα είναι δύσκολο, όμως όχι και αδύνατο να επιλέξετε έναν σύντροφο ζωής, ακολουθώντας, μάλιστα, έναν ευκολότερο τρόπο. Οι πιθανότητες να βρείτε τη μελλοντική σύντροφό σας θα αυξηθούν, εάν διαβάσετε αυτό το άρθρο, στο οποίο παρουσιάζονται τρία ζώδια γυναικών, ιδανικά για μια βιώσιμη σχέση, ακόμα και για γάμο.

Καρκίνοι

Οι γυναίκες Καρκίνοι είναι εξωστρεφείς και δεν κρύβουν ποτέ τα συναισθήματά τους. Δεν περιμένουν να μαντέψετε τις σκέψεις τους και πάντα συμπεριφέρονται με ειλικρίνεια απέναντί σας. Επιπλέον, μπορούν να εκτιμούν πρόσωπα και καταστάσεις και ανταποδίδουν με ευγνωμοσύνη την ευτυχία που τις παρέχουν όσοι τις αγαπούν, γεγονός που τις καθιστά κατάλληλες συντρόφους.

Είναι διατεθειμένες να βάζουν τη σχέση πάνω από τον εαυτό τους και αφοσιώνονται σε αυτήν. Πιθανό να γίνουν πολύ συναισθηματικές με την πάροδο του χρόνου αλλά θα σας ωφελήσει η ενσυναίσθησή τους, καθώς και η καθημερινή προσπάθειά τους να συντηρήσουν το πάθος και τη φλόγα στη σχέση σας, ώστε να εξελίσσεται και να ενισχύεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με ποιο από τα 12 ζώδια θα προτιμούσατε να «κλειστείτε» σε ασανσέρ που έχει «κολλήσει»;

Κριοί

Οι Κριοί γυναίκες αφιερώνουν αισθήματα, ενέργεια και χρόνο στη σχέση τους. Εργάζονται μεθοδικά και με συνέπεια για την επίτευξη των στόχων τους και σας φέρονται με ανάλογο τρόπο. Εάν η σχέση σας με Κριό εξελιχθεί σε γάμο, η γυναίκα αυτή θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να ευτυχήσετε ως ζευγάρι!

Όμως προσοχή! Οι Κριοί χαρακτηρίζονται για την αφοσίωση και τη συνέπειά τους μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους, ώστε σπάνια να αποτυγχάνουν, γνωρίσματα που ικανοποιούν τους άντρες. Αλλά μην χαίρεστε εκ των προτέρων, επειδή αυτή είναι η θετική πλευρά τους. Ξεκινώντας μια σχέση με μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα Κριό, θα πρέπει να επιδείξετε κατανόηση και επιείκεια ως προς αυτήν πλευρά του χαρακτήρα της και, μάλιστα, να την υποστηρίζετε στην καθημερινή υπερπροσπάθειά της.

Λέοντες

Οι Λιονταρίνες παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν. Πιθανόν μερικές φορές να συμπεριφέρονται με αγένεια και σκληρότητα έναντί σας αλλά είναι πάντοτε ευθείς και ειλικρινείς. Επίσης, ασκούν ακαταγώνιστη έλξη λόγω του χαρακτήρα και της γοητείας τους. Βέβαια, ως άνθρωποι κι αυτές, σε αρκετές περιπτώσεις νιώθουν ευάλωτες, οπότε χρειάζονται έναν άνδρα με ισχυρή προσωπικότητα, ώστε να στηρίζονται σ’ αυτόν και να αισθάνονται συναισθηματική ασφάλεια. Όποιοι άντρες, λοιπόν, σταθούν πλάι στις λιονταρίνες τους «βράχοι», θα ανταμειφθούν από αυτές με μπόλικη αγάπη, εκτίμηση και στήριξη σε όλα!

Βέβαια, μερικές φορές θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε την περηφάνεια και το πείσμα των Λιονταριών. Όμως, παρόλον τον εγωισμό και την αντιδραστικότητά τους, πάντοτε να θυμάστε ότι έχουν μια καρδιά που χτυπά παθιασμένα μόνο για εσάς και ότι μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε αυτές, καθότι είναι έμπιστες και συνεπείς!

Σας ενδιαφέρει: Τα καλύτερα blogs γνωριμιών