Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την να φτιάχνει κουλούρια με την Μαρίνα στην κουζίνα της

0
146

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στο Instagram της μία φωτογραφία με την κόρη της να έχει ανεβεί στον πάγκο της κουζίνας και μαμά και κόρη πλάθουν με τα δυο χεράκια κουλουράκια! Η παρουσιάστρια σχολίασε την εκπληκτική φωτογραφία της γράφοντας: «Με τα δυο χεράκια πλάθω κουλουράκια … ( χρόνια τώρα κάνω κουλουράκια με κρασί , συνταγή της @argirobarbarigou είναι το κάτι άλλο !)Την ίδια σκηνή την έχω ζήσει με όλα μου τα παιδιά σε αυτή την ηλικία ! Καλά Χριστούγεννα #eleni ❤️🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄»!

Η μικρή Μαρίνα η οποία φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση, είναι ένα υπέροχο και ζωηρό πλάσμα και όπως αποκάλυψε πρόσφατα και η μαμά της, Ελένη Μενεγάκη στο Instagram μοιάζει πολύ σε εκείνη αλλά έχει και πολλά χαρακτηριστικά του μπαμπά της, Μάκη Πανζόπουλου!

«Νομίζω ότι μοιάζει στα μάτια του μπαμπά της.. τα χρώματα δικά σου, βέβαια.. κουκλίτσα» της έγραψε follower με την Ελένη να απαντά:«Έχει το χρώμα των ματιών μου, ο μπαμπάς έχει πράσινα μάτια!», απάντησε στο ένα ενώ στο άλλο σημείωσε: «σίγουρα», σε σχόλιο follower που ανέφερε: «το βλέμμα του μπαμπά της όμως!!! αυτό φαίνεται ξεκάθαρα».

Πάντως με τη νέα φωτογραφία της Μαρίνας Παντζοπούλου στην κουζίνα… εμείς βλέπουμε ότι μοιάζει στην Ελένη, εσείς τι λέτε;

Δείτε τη μοναδική φωτογραφία της Μαρίνας Παντζοπούλου στην παρακάτω gallery!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV