Χριστίνα Μπόμπα: Ο 10ωρος ύπνος, το λαχταριστό γεύμα και τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης

0
145

Η Χριστίνα Μπόμπα βιώνει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της αφού σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα δύο αγοριών. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και influencer μόλις πριν από περίπου μία εβδομάδα ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στο instagram:

“Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️
ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα” έγραψε με συγκίνηση η ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα η οποία πλέον έχει αλλάξει τρόπο ζωής.

Δεν γυμνάζεται όπως παλιότερα, έχει υπνηλία και τρώει πολύ γερά γεύματα καθώς πλέον τρώει για… τρεις! Βέβαια, όπως λένε οι ειδικοί, αυτό αποτελεί μύθο όμως η μέλλουσα μανούλα πρέπει να εξασφαλίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ότι θα τρώει σωστά για να παρέχει στο έμβρυό της -στην περίπτωση της Χριστίνας έμβρυα μιας και κυοφορεί δίδυμα- τα σωστά θρεπτικά συστατικά.

Έτσι, σήμερα το πρωί, μετά από 10ωρο ύπνο, όπως αποκάλυψε η ίδια, μας έδειξε και το λαχταριστό και άκρως χορταστικό πρωινό που έφαγε. Ήταν pancakes με γιαούρτι και φρούτα που είναι ό,τι πρέπει για μία έγκυο.

Η Χριστίνα, αν και διανύει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, έχει ήδη να βλέπει αλλαγές στο σώμα της και μάλιστα μοιράστηκε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας βίντεο την ώρα που παρατηρεί πόσο φούσκωσε η κοιλίτσα της.

Μπορεί η κοιλίτσα της να είναι ακόμα μικρή όμως για τη Χριστίνα που διαθέτει τέλειες αναλογίες και πάντα φλατ κοιλιά, το… ελαφρύ φούσκωμα φαντάζει μεγάλη αλλαγή στο σώμα της.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η όμορφη παρουσιάστρια.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV