Φώτης Μεταξόπουλος: “Κατακεραυνώνει” τα realities με αφορμή για τον γιο του Πάνο!

0
158

-Ριάλιτι τηλεπαιχνίδια παρακολουθείτε; Πριν λίγα χρόνια ήταν κριτής ο γιο σας, ο Πάνος σ’ ένα από αυτά.

Όταν ήταν ο Πάνος κριτής ήταν αλλιώς, γι’ αυτό δεν είναι κριτής τώρα, γιατί έλεγε αλήθειες, δεν έλεγε αυτά που ήθελαν να πουν από πίσω. Δε λέει ο καθένας τη γνώμη του, αλλά ό,τι τους λένε κι ό,τι τους συμφέρει, για να έχουν θεαματικότητα, αυτό τους ενδιαφέρει. Δεν θα τολμούσα να παίξω ποτέ σε τέτοια πράγματα, δεν υπάρχει ποιότητα, δυστυχώς.

Σταρς υπάρχουν;

Τίποτα… Από τον καιρό που έχω βγει εγώ στον χώρο, έχω “χάσει” πάνω από 70 πρωταγωνιστές ηθοποιούς, που έχω μεγαλώσει μαζί τους. Έχουν “φύγει” και δυστυχώς αισθάνομαι τόσο άσχημα, που δεν βλέπω την αξία των ηθοποιών που γνώρισα, δεν μπορώ να τη βρω πουθενά σήμερα. Έναν άνθρωπο που λάτρευα, γιατί τον είχα ζήσει πολύ από κοντά, μου άρεσε να τον βλέπω, ήταν ό Ορέστης Μακρής. Από εκείνον κατάλαβα τι εστί θέατρο, ηθοποιός και το πώς πρέπει ν’ αγαπάς αυτό που κάνεις, το οποίο δεν το έχω βρει πουθενά. Πήγαινα στο καμαρίνι του, γιατί μου άρεσε να παρακολουθώ πώς βάφεται, κι εκείνος μου έλεγε: “Φωτάκη κάτσε να πιείς καφέ”. Από την ώρα που έπιανε το μολύβι να κάνει την πρώτη ρυτίδα, άρχιζε και… “μέθαγε”, από το καμαρίνι. Μετά τελείωνε την παράσταση κι έμπαινε στο καμαρίνι “μεθυσμένος” ενώ για να “ξεμεθύσει”, ήθελε άλλη μια ώρα. Ποιος τα κάνει αυτά σήμερα;

Σας έχει πικράνει κάποιος;

Τι να με πικράνουν; Δεν υπολόγιζα τίποτα εγώ, αγαπούσα τη δουλειά μου τόσο πολύ, που μ’ έλεγαν “δικτάτορα”,’ “μπορεί να ήμουν και δικτάτορας. Αγαπούσα αυτό που έκανα και δεν μ’ ενδιέφερε τίποτα. Σεβόμουν το κοινό. Δούλευα 24 ώρες το 24ωρο, οι ηθοποιοί κάθονταν 2-5 ώρε5 κι έφευγαν.

Για να σας αποκαλούσαν έτσι, θα πει ότι ήσασταν αυστηρός…

Ναι, ήμουν αυστηρός…

-Άρα, πικράνατε εσείς κάποιους…

Ναι, αλλά αν δεν είσαι αυστηρός δεν κάνεις δουλειά, δεν μπορείς με το καλό, δεν το καταλαβαίνει ο Έλληνας, δεν υπολογίζει…Ήμουν όντως δικτάτορας, αλλά έβγαζα αποτέλεσμα. Έχω κάνει 80 ταινίες και 120 παραστάσεις… Ούτε ξέρω πόσες, Δεν υπάρχει ούτε μια παράσταση που να την έκανα για να βγάλω λεφτά, αυτά έρχονταν με το αποτέλεσμα. Ποτέ δεν έπαιρνα ημερομίσθιο, μεροκάματο, πάντοτε δούλευα με ποσοστά, κι έλεγα: “Αν φέρω δουλειά να με πληρώσεις, αν δεν φέρω να μη μου δώσεις”.

“Δικτάτορας” στις παρτενέρ σας υπήρξατε;

Όχι, γιατί οι παρτενέρ μου με άκουγαν τόσο πολύ, ειδικά η Φοντάνα, όπως και η πρώτη μου παρτενέρ, η Βίκυ Τσινιέρη, αγαπούσαν τη δουλειά τους και έκαναν ό,τι τους έλεγα, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV