Υρώ Λούπη: Έφτιαξε μόνη της το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με φυσικά υλικά – Δες το καρέ καρέ

0
139

Αν μπει κανείς στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει η Υρώ Λούπη στο Instagram θα πάθει πλάκα με τις φωτογραφίες που κατά καιρούς ανεβάζει.

Ναι, θα δει κανείς και την ίδια να ποζάρει είτε στο σπίτι της, είτε στα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» στην οποία πρωταγωνιστεί, ωστόσο θα δει και πολλές από τις χειροποίητες κατασκευές της.

Εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι κι ένα κορίτσι που του αρέσει ιδιαίτερα η δημιουργία, είτε με ξύλο είτε με άλλα υλικά. Και δεν τα φτιάχνει έτσι απλά για να γεμίσει το χρόνο της, αλλά ότι δημιουργεί το στολίζει μέσα στο σπίτι της.

Αυτή τη φορά λόγω Χριστουγέννων, η Υρώ Λούπη έφτιαξε μόνη της Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της με οικολογικά υλικά. Πρόκειται για κομμάτια ξύλου, κομμένα και τοποθετημένα, ώστε να σχηματίζουν Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε την κατασκευή της τοποθετώντας λαμπάκια αλλά και στολίδια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, όχι μπάλες όπως μπορεί κανείς να φανταστεί αλλά με υλικά της φύσης, όπως κουκουνάρια, κομμάτια πεύκων, ρόδια, βελανίδια, σκόρδα, καρύδια, δάφνες και στολίδια, τα οποία έφτιαξε μόνη της με κανέλες, αποξηραμένα φρούτα και άλλα φυσικά υλικά.

«Έτοιμο και το δεντράκι . Χειροποίητο ,με φυσικά υλικά , κατάλληλο για μικρούς χώρους και δεν κοστίζει ! Καλές γιορτές σε όλους σας», έγραψε στο instagram.

Δες στη gallery πώς το έφτιαξε καρέ καρέ από το βίντεο που η ίδια πόσταρε!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV