Φωτεινή Τράκα: Τι κάνει και πώς είναι σήμερα η νικήτρια του My Style Rocks 2;

0
142

Φωτεινή Τράκα: Δες πρόσφατες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό account της στο instagram.

Ο τρίτος κύκλος του My Style Rocks φτάνει στο τέλος του με τον μεγάλο τελικό να αναδεικνύει έναν ακόμη παίκτη σε μεγάλο νικητή. Φέτος και για πρώτη φορά, είδαμε να συμμετέχουν και αγόρια στο ριάλιτι, τα οποία μάλιστα ξεχώρισαν από τις στιλιστικές τους εμφανίσεις.

Κάτι το οποίο δεν συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. Να θυμίσουμε πως η Ραμόνα Βλαντή ήταν η πρώτη νικήτρια για το My Style Rocks, ενώ ακολούθησε ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι με τη Φωτεινή Τράκα να ξεχωρίζει από τις πρώτες της εμφανίσεις στο πλατό.

Η Φωτεινή Τράκα έχει καταγωγή από Ελλάδα και Αμερική. Σπούδασε Fashion Design στην Αγγλία. Είναι Σχεδιάστρια Μόδας και illustrator. Από μικρή ηλικία έκανε πειράματα με τα ρούχα της. Τα μεταποιούσε, ενώ ζωγράφιζε συνεχώς τα δικά της σχέδια. Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί ήθελε να δοκιμάσει κάτι που είναι τελείως έξω από τα νερά της. Είναι γεννημένη το 1992, ενώ σε σύγκριση με αρκετές πρώην συμπαίκτριές της, κατάφερε να μείνει πιστή στο στόχο της, ακολουθώντας την μόδα και την ομορφιά.

Κάνοντας μια αναζήτηση στον λογαριασμό της στο instagram εύκολα θα αντιληφθεί κανείς την αγάπη της για τα ρούχα και τα ιδιαίτερα styling, τα οποία φροντίζει λεπτομερώς.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες…

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV