Κρίστη Παπαδοπούλου: «Ραγίζουν καρδιές» τα λόγια της για την περίοδο που νόσησε από καρκίνο!

0
154

Τι έχεις αγαπήσει στη Μάγδα;

Η Μάγδα είναι πολύ απλή. Έχει πολλές, ξεχωριστές πτυχές Εμπιστεύεται και αγαπά βαθιά τους ανθρώπους Στόχος της είναι να κάνει ένα παιδί. Με συγκινεί η ηρωίδα γιατί πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε καχύποπτοι. Αυτή έχει δεθεί ολοκληρωτικά με τον Αιμίλιο. Τον εμπιστεύεται ουσιαστικά.

Εσύ είσαι αντίστοιχα τόσο δοτική και ανοιχτή με τους ανθρώπου στη ζωή σου;

Είμαι πολύ ανοιχτή, εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Θεωρώ πως ο καθένας μας κρύβει μια ιστορία πίσω του γι όποια μπορεί να είναι και δύσκολη Ποτέ δεν ξέρουμε ουσιαστικά τι περνά ένας άνθρωπος. Δεν μπορούμε να είμαστε από την αρχή μιας γνωριμίας αρνητικά διακείμενοι η προκατειλημμένοι.

Η Μάγδα ξέρει τα μυστικά που ουσιαστικά στοιχειώνουν τον Αιμίλιο…

Προσπαθεί να τον βοηθήσει. Είναι δίπλα σε ό,τι συμβαίνει στον Αιμίλιο. Η Μάγδα ήταν δημοσιογράφος Έχει επιλέξει ουσιαστικά να αφήσει πίσω της αυτήν την επαγγελματική δραστηριότητα. μονό και μονό για να στραφούν τα φωτά της δημοσιότητας πάνω στον άνδρα της. Κάνει πολλά, ουσιαστικά πράγματα για τους άλλους.

Θα την προδώσει ο Αιμίλιος;

Την προδίδει συνεχώς, αλλά η ίδια δεν το καταλαβαίνει. Διαρκώς μαθαίνει πράγματα που έχει κάνει ο Αιμίλιος και αρνείται να τα πιστέψει. Έρχομαι στην προσωπική σου διαδρομή. Στα δεκατρία σου πέρασε$ καρκίνο.

Τι σε κράτησε δυνατή και σε βοήθησε, αν θες, να προχωρήσει στη ζωή σου;

Εξαιτίας αυτής της εμπειρίας αποφάσισα ότι υπάρχουν δυο δρόμοι στη ζωή. Ο πρώτος να είμαι μίζερη και να με αγχώνουν μικροπράγματα και ο δεύτερος, να ξεπεράσω τους φόβους μου και να δω με άλλη οπτική τα πράγματα. Ξεκίνησα να χαίρομαι τις απλές και συνάμα ουσιαστικές, καθημερινές στιγμές. Επέλεξα να δώσω χώρο στον εαυτό μου να χαρεί τον ήλιο. το φεγγάρι τη θάλασσα. Προσέχω τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου. Φροντίζω να εκφράζω ανοιχτά τα συναισθήματα μου Λέω καθημερινά σ αγαπώ. Έχω υπομονή και επίμονη Δεν τσακώνομαι αλλά με κατανόηση προσεγγίζω κάθε άνθρωπο. Θεωρώ ότι σ’ αυτήν τη στενωπό με βοήθησαν καταλυτικά η οικογένεια μου.

Οι γιατροί και ο Θεός Πιστεύει ότι έζησες οπό θαύμα;

Ναι το πιστεύω έγιναν άλλα μικρά θαύματα την περίοδο που νόσησα από καρκίνο θεωρώ επίσης ότι συνέβαλε πολύ η ασθένεια για τη ματιά που έχω απέναντι στη ζωή. Δυστυχώς, πλέον σε κάθε οικογένεια υπάρχει αυτός ο σκατοκαρκίνος Υπάρχουν άνθρωποι που. ακόμη και εάν καταφέρουν να επιβιώσουν αυτής της ασθενείας σκέπτονται ότι ποτέ δεν θα καταφέρουν να είναι όπως πριν νοσήσουν. Αυτές οι σκέψεις μπορεί να τους οδηγήσουν να χάσουν την μπάλα. Το νόημα της ζωής είναι πολύ απλό και περικλείεται στο ότι οφείλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι και με λίγα πράγματα και να έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μας αγαπούν και τους αγαπάμε. Την ευτυχία σου θεωρώ ότι συμπληρώνει και ο σύντροφος σου, Μιχάλης, ο οποίος το καλοκαίρι σου έκανε πρόταση γάμου.

Εν καιρώ κορονοϊού αρραβωνιάστηκες;

Ναι. ήταν πολύ όμορφο Η αγάπη μας νίκησε τον κορονοϊό!

Πηγή: 7 Μέρες Tv

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV