Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδί! Οι πρώτες δηλώσεις

0
139

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε εν μέσω πανδημίας και λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας του γάμου του, ήρθε και η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης.

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Σ’αγαπώ γι’αυτό που είσαι, για όσα μου έχεις δώσει, για όσα με έκανες απλόχερα να σου δώσω, για όσα πρόκειται να ζήσουμε… Για πάντα..», είχε γράψει εκείνος ανακοινώνοντας τον αρραβώνα τους ενώ ο γάμος του είχε οριστεί για τον ερχόμενο Μάιο.

Τώρα βέβαια με την είδηση της εγκυμοσύνης, σίγουρα το μυστήριο θα τελεστεί νωρίτερα.

«Νιώθω υπέροχα. Είναι ευλογία από τον Θεό. Αισθανόμαστε ευλογημένοι», δηλώνει στο «S» και τη Σάσα Σταμάτη η σύντροφος του Γιάννη Καλλιάνου και προσθέτει:

«Θέλω να σου αποκαλύψω ότι ήταν η πρώτη φορά που είπαμε ότι θα κάνουμε παιδάκι και έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή το δικό μας μωρό ήρθε αμέσως, θέλω να σου πω ότι και εγώ και ο Γιάννης συμπάσχουμε με τα ζευγάρια που κάνουν πολλές προσπάθειες, ταλαιπωρούνται με την αγωνία τους και νιώθουν διπλά ευλογημένοι. Κάθε μωρό είναι ένας θησαυρός».

«Δεν περίμενα να μείνω έγκυος από την πρώτη φορά, οπότε δεν είχε πάει το μυαλό μου. Μου λέει ο Γιάννης: “Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης”. Δεν περίμενα να βγει θετικό. Του είπα: “Γιάννη, νομίζω ότι είναι θετικό”. Για δύο λεπτά δεν μιλούσε. Με αγκάλιασε και τώρα με προσέχει σαν να είμαι γυάλινη».

Στο «S» μίλησε και ο Γιάννης Καλλιάνος. «Νιώθω ευτυχισμένος και περιμένω μόλις γεννηθεί το μωράκι να το πάρω αγκαλιά», αναφέρει.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV