Big Brother: Αποκλειστικό – Ραΐσα: «Πληγώθηκα από την Άννα Μαρία. Έπεσα στην παγίδα της»

0
136

Big Brother: Η Ραΐσα Κόντι μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και μας περιέγραψε πως είναι η ζωή της μετά την αποχώρησή της από το Βig Brother.

 

H γλυκιά Ραΐσα μας εκμυστηρεύτηκε πως το ριάλιτι του κοινωνικού πειράματος της έκανε καλό, της άνοιξε πόρτες και πως έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για δουλειά μετά την συμμετοχή της!

Μας αποκάλυψε πως η ιδανική 5άδα του τελικού θα ήθελε να είναι εκείνη, η Ραμόνα, η Αφροδίτη, ο Ζακ και ο Χρήστος Μακρίδης.

Δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε τί σκέφτηκε όταν είδε την Άννα Μαρία να επιλέγει το κάδρο της και να της μιλάει σα να είναι στο σπίτι. Επιπλέον δήλωσε πως η Άννα Μαρία την πλήγωσε!

Μας αποκάλυψε αν είχε στρατηγική στο σπίτι και με ποιον θα ξανά μιλήσει και θα κάνει παρέα εκτός σπιτιού. Μετάνιωσε την έκρηξη που έκανε στον επικό καβγά με την Άννα Μαρία και εξομολογήθηκε πως εκείνη την «χρησιμοποίησε» μέσω στρατηγικής της για να αποχωρήσει από το σπίτι. Παρ’ όλα αυτά δεν ξεχνάει την πρώτη περίοδο που έκαναν παρέα και την στήριξη της στο σπίτι!

Δείτε το video με τις δηλώσεις της!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV