Big Brother: Αποκλειστικό – Αφροδίτη: Οι προτάσεις και η ζωή μετά το παιχνίδι!

0
153

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ήταν μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και η συμμετοχή της, όπως και η αποχώρησή της συζητήθηκαν αρκετά!

Έμεινε χαραγμένη στο μυαλό των τηλεθεατών από την επική της αντίδραση με την πολυσυζητημένη μπανάνα που της «έκλεψαν» σε ένα από τα επεισόδιά του Big Brother και το στιγμιότυπο αυτό έχει γίνει viral στο Tik Tok!

H ακομπλεξάριστη Αφροδίτη σχολίασε μαζί μας το αποτέλεσμα του τελικού και μας αποκάλυψε στα παρασκήνια, ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έλεγε στην φίλη της, Σοφία Δανέζη!

Επιπλέον, μας απάντησε πως διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποια ήταν η ιδανική 5άδα για εκείνην αλλά και αν συνεχίζει να τρώει ακόμα μπανάνες!

Τέλος όσο για το αν της έκανε καλό η συμμετοχή της στο Big Brother και για το αν έχει προτάσεις, η εκρηκτική Αφροδίτη δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν μου έχει ανοίξει πόρτες το παιχνίδι αλλά περιμένω και ελπίζω να έχω προτάσεις για τηλεόραση ή θέατρο, είναι λίγο δύσκολο λόγω κορονοϊού αλλά το ελπίζω!».

Δείτε το video με τις δηλώσεις της!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV