Θοδωρής Αθερίδης: «Αν δεν δουλέψω την πάτησα. Δεν έχω αποταμιεύσει»

0
137

Για τη σχέση του με το χρόνο, για τον ρόλο του ως παππού αλλά και για το αν τον αγχώνει ο βιοπορισμός, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ηθοποιός μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει πως αν δεν δουλέψει, δεν θα έχει χρήματα καθώς δεν έχει αποταμιεύσει.

Με τον χρόνο που περνάει πώς τα πας;

Δεν τα πάω καθόλου καλά. Δεν μου αρέσει. Θα ήθελα ιδανικά να μείνω μόνιμα στα 50.

Γιατί εκεί;

Γιατί είναι μια ωραία ηλικία. Έχεις μια ωραία άποψη για τον κόσμο, τη ζωή, είσαι ακόμα δυνατός, αισθάνεσαι πολύ καλά την ενέργειά σου. Τα 55 που είμαι τώρα δεν μου αρέσουν, με δυσκολεύουν. Ας πούμε, στα 50 έκανα δίαιτα και έχανα αμέσως επτά κιλά, τώρα κάνω διατροφή μήνες και έχω χάσει μόνο δύο κιλά. Μετά, κοιτάω τον εαυτό μου γυμνό και δεν μου αρέσει. Και τα μούτρα μου, τα βλέπω και νιώθω ότι αρχίζουν να κρεμάνε. Προσπάθησα να βγάλω μια φωτογραφία ξαπλωμένος στο μαξιλάρι και όλα τα χαρακτηριστικά είχαν κρεμάσει. Είχα γίνει σαν boxer. Και κατέληξα πως οι πιο ωραίες είναι αυτές που είσαι ανάσκελα και τις τραβάς από πάνω και γίνεται το lifting της βαρύτητας.

Το ότι έγινες παππούς πώς σου φάνηκε;

Πάρα πολύ μου άρεσε. Δεν με πειράζει καθόλου ο τίτλος. Η ουσία με ενδιαφέρει. Και στα 50 να γινόμουν, δεν θα με πείραζε καθόλου.

Φέτος τι κάνεις;

Ετοιμάζω το show με τη Σεμίνα Διγενή, στο Mega. Είναι ένα concept που μου αρέσει γιατί είμαι άνθρωπος της παρέας, της συζήτησης, του να κάνουμε πλάκα. Περιμένω να βγει στον αέρα, μέσα Δεκεμβρίου. Το θέατρο για φέτος ακυρώθηκε. Θα μου λείψει που δεν θα κάνω φέτος θέατρο.

Τι άλλο σου λείπει;

Το ότι δεν μπορώ να κάνω σχέδια. Προέχει το επιδημιολογικό, το οποίο πρέπει να λυθεί για να κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση.

Φαντάζομαι ότι δεν έχεις το άγχος του βιοπορισμού.

Φαντάζεσαι! Το επίδομα που μου δόθηκε το καλωσόρισα με πολλή ανακούφιση όταν κλείσαμε στην πρώτη καραντίνα. Συγγνώμη, πιστεύεις ότι εγώ, αν δεν δουλέψω, έχω λεφτά;

Νομίζω ναι!

Όχι, δεν είναι έτσι. Εγώ, ας πούμε, όταν εργάζομαι αμείβομαι καλύτερα από έναν άλλον ηθοποιό. Αλλά, αν δεν δουλέψω, την πάτησα. Δεν έχω αποταμιεύσει. Μπορώ να αντέξω έναν χειμώνα, αλλά ώς εκεί. Δεν έχω μαζέψει χρήματα. Τα λεφτά των ηθοποιών, ακόμη και αν είναι καλά, δεν είναι απ’ αυτά που μαζεύονται.

Το λέω γιατί έζησες τις καλές εποχές των μεγάλων αμοιβών.

Ναι, τις έζησα και αγόρασα το σπίτι μου, ένα σπίτι για την κόρη μου, αλλά ώς εκεί. Δύο σπίτια είναι «το ταβάνι» για έναν πετυχημένο ηθοποιό. Και στην Ελλάδα που ζούμε, τα περισσότερα νοικοκυριά έχουν δύο σπίτια. Μη φανταστεί κάποιος ότι ο ηθοποιός βγάζει χρήματα. Εγώ από τους γονείς μου δεν είχα τίποτα. Η μητέρα μου σε ενοίκιο μένει. Ο ηθοποιός δεν είναι επιχειρηματίας και όποτε γίνεται επιχειρηματίας, στατιστικά κατά 90%, την πατάει. Για αυτό και δεν έχω γίνει παραγωγός, γιατί δεν αντέχω να χρωστάω. Αλλά σαφώς έχω ζήσει τις χρυσές εποχές, όπως έχω ζήσει και τις εποχές που η Εφορία είχε γίνει δυσβάσταχτη. Όμως, εντάξει. Δεν παραπονιέμαι. Σίγουρα κάτι συμβαίνει στο τέλος και με βοηθάει. Το έχω δει να γίνεται πολλές φορές στη ζωή μου.

Πηγή: Down Town

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV