Οι φιλίες Ελλήνων celebrities που γεννήθηκαν και διαλύθηκαν μέσα στο 2020!

0
156

Το 2020 ήταν μια χρονιά που τα είχε όλα! Ήταν μια χρονιά που θα θυμόμαστε για πάντα! Ήταν μια χρονιά που σίγουρα γεννήθηκαν κάποιες φιλίες και κάποιες άλλες διαλύθηκαν.

Εμείς σας παρουσιάζουμε παρακάτω τις σημαντικότερες εξ’ αυτών που διαλύθηκαν ανάμεσα σε Έλληνες celebrities.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν μιλάνε πια! Όλοι θυμόμαστε το επικό unfollow του Δημήτρη Ουγγαρέζου στη παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε».

Θυμηθείτε όσα είχε πει για την φιλική του σχέση:

Ένα ακόμα «φιλικό διαζύγιο» ήρθε να συμπληρώσει τη λίστα μας, και δεν είναι άλλο από αυτό της Βίκυς Καγιά και της Έλενας Χριστοπούλου!

Οι σχέσεις των δυο κυριών «πάγωσαν» από τη στιγμή που δεν συνέχισε η δεύτερη στο ριάλιτι μοντέλων του 3ου κύκλου με την πρώτη να πατάει το κουμπί unfollow στο λογαριασμό της στο Instagram.

Άλλη μια φιλική σχέση που έληξε άδοξα ήταν εκείνη της Ιωάννας Τούνη και της Βρισηίδας Ανδριώτου! Τσακώθηκαν άγρια και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμιλήσουν ποτέ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Ιωάννα Τούνη. Η ίδια είχε δηλώσει: Δεν μαλώσαμε… Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάω, όχι όμως και τα ψέμματα, την αχαριστία, την κοροϊδία και την διπροσωπία. Η “κολλητή” μου, λοιπόν, έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το “ροζ βίντεο”. Ναι! Καλά κατάλαβες… Η “κολλητή” μου, με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτυλίσει στο πανελλήνιο! Εννοείται πως παράλληλα μου είπε ψέμματα πως “τον συνάντησε τυχαία και σηκώθηκε και έφυγε αμέσως”! Αλλά για καλή μου τύχη η Θεσσαλονίκη είναι χωριό και όλα μαθαίνονται».

Ραμόνα Βλαντή Vs Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Οι δύο πρώην παίκτριες δεν έχουν καλές σχέσεις και η μία πετούσε καρφιά για την άλλη, το Μάρτιο του 2020. Η Ραμόνα Βλαντή είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξη: Η Ραμόνα Βλαντή είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό : «Εγώ την Αλεξάνδρα την συμπαθώ, αλλά μετά από τις δηλώσεις που έκανε, δηλαδή άλλο να σχολιάσω αυτά που φοράει και άλλο να την σχολιάσω σαν άνθρωπο. Θεωρώ ότι δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Το unfollow έχει γίνει από εμένα μετά από το My style rocks, γιατί θεώρησα ότι αυτά που ποστάρει δεν με εκφράζουν.»!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε απαντήσει: «Εγώ νιώθω ότι είμαι η χαρά του παιδιού, η χαρά της ζωής. Η Ραμόνα είναι λίγο κάτι άλλο. Πολλές φορές έχουμε πει ένα γεια, αλλά με τις δηλώσεις που κάνει είναι σαν να το παίρνει πίσω, οπότε είναι πολύ ψεύτικο όλο αυτό να λες ένα γεια έξω και μετά να σε κράζει στην κάμερα, εκτός αν το κάνει για τελείως προσποιητά.»!

Πολλά τα unfollow που έγιναν μέσα στο 2020 και έκλεισαν…σπίτια! Γεννήθηκαν όμως και κάποιες σημαντικές φιλίες στη showbiz που όλοι θυμόμαστε!

Η Δανάη Μπάρκα με τον Απόστολο Ρουβά έχτισαν μια γερή βάση φιλίας, όπου την βλέπουμε καθημερινά! Οι δυο τους είναι αρκετά καλοί φίλοι και κάνουν παρέα εντός αλλά και εκτός τηλεοπτικού πλατό!

Η Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Μπακοδήμου ήρθαν ακόμα πιο κοντά μετά την συμμετοχή τους στο τηλεοπτικό show τραγουδιών “J2US”. Το καλοκαίρι μάλιστα, έκαναν κοινές διακοπές στο Πήλιο απολαμβάνοντας η μια την παρέα της άλλης!

Ο ΣΚΑΪ φαίνεται να δημιουργεί φιλίες ανάμεσα στους παρουσιαστές των εκπομπών του και αναφερόμαστε στην φιλική σχέση που έχει προκύψει ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και την Ιωάννα Μαλέσκου. Η εκτίμηση που τρέφει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου είναι αληθινή και δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια του «Love it» έχει κανει το πέρασμά της από την εκπομπή του Μουτσινά, έτσι για να πει μια «καλησπέρα» στο φίλο της, Νίκο!

Η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται πως είναι φίλες αχώριστες και αυτοκόλλητες. Όλοι θυμόμαστε τις βουτιές που έκαναν στη Μύκονο μαζί το καλοκαίρι, τα ατελείωτα stories στο Instagram και την θέση που πήρε η Δήμητρα στην υπόθεση με το περιβόητο θέμα της Ιωάννας Τούνη και της Σάσας Σταμάτη που φυσικά υποστήριζε φανατικά την πρώτη!

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε την αναθέρμανση των σχέσεων της Ελένης Μενεγάκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα που έγινε on air στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τον Ιούλιο στον Alpha! H ίδια έκανε την αρχή, όπως είχε αποκαλύψει και τον πήρε τηλέφωνο για να παραβρεθεί στην τελευταία της εκπομπή.

Θυμηθείτε το video.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV