Όλγα Φαρμάκη: Διοργάνωσε το πιο μαγικό baby shower και μάθαμε το φύλο του μωρού

0
166

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για την Όλγα Φαρμάκη η οποία μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

«Το ήθελα πάρα πολύ και εγώ και ο Σταύρος και χαρήκαμε πολύ όταν μάθαμε το γεγονός. Τρία χρόνια είμαστε μαζί. Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι είναι ο άνθρωπος σου, αλλά πραγματικά με τον Σταύρο το έλεγα και από την πρώτη στιγμή», είχε δηλώσει η ίδια πρόσφατα.

Η όμορφη Όλγα λίγο πριν γίνει μαμά διοργάνωσε το πιο μαγικό baby shower, λόγω βέβαια της κατάστασης αρκέστηκε στα πολύ κοντινά της πρόσωπα, ωστόσο οι φωτογραφίες του υπέροχου πάρτι είναι μοναδικές.

«Δεν θα γινόταν να κλείσει πιο γλυκά αυτός ο χρόνος για εμένα…20/12/20: το πρώτο μου baby shower. Η χαρά μου, η ευτυχία μου, η ευγνωμοσύνη που νιώθω για όλη αυτή την πρωτόγνωρη για εμένα εμπειρία, δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λίγες λέξεις. Θα σας ευχηθώ να είστε πάνω απ’ όλα υγιείς και να γίνουν και τα δικά σας όνειρα πραγματικότητα! Ευχαριστώ για την σημερινή ημέρα! Θα την θυμάμαι με το πιο γλυκό χαμόγελο για πάντα! Baby M ανυπομονούμε να σε συναντήσουμε!», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram ποζάροντας χαμογελαστή με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Όσο για το φύλο του μωρού της; όπως αποκάλυψαν οι φίλες της περιμένει κοριτσάκι!

Δες τις φωτογραφίες

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV