The Bachelor: H δημόσια οργή της Αντζελίνας! «Κατέβασαν» το προφίλ της στο Instagram!

0
157

The Bachelor: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πρώην παίκτρια του “The Bachelor”, Ατζελίνα το απόγευμα της Πέμπτης και ξέσπασε μέσα από το Tik Tok.

 

Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, μέχρι στιγμής, το Instagram έκλεισε το λογαριασμό της Αντζελίνας χωρίς να την προειδοποιήσει!

Η ίδια χωρίς να έχει άλλο τρόπο επικοινωνίας με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημιούργησε ένα νέο προφίλ στο Tik Tok και τους ενημέρωσε από αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Με εμφανή νεύρα, είπε η Αντζελίνα στην κάμερα: «2020 μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα κλείνοντάς σου κάποιος το προφίλ. 2020 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που μου έχεις προσφέρει αυτό το χρόνο. Σε μισώ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο social media αποφασίζει να κλείσει κάποιον μεγάλο λογαριασμό. Σίγουρα θα έχει προηγηθεί κάτι που ίσως η πρώην παίκτρια μπορεί να μην έχει αντιληφθεί!

Η επικοινωνία πλέον με τους διαδικτυακούς της φίλους θα γίνεται μέσα από το νέο της λογαριασμό στο Tik Tok, μέχρι να επαναφέρει τον προφίλ της στο Instagram!

Δείτε το video.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV