Ιωάννα Ασημακοπούλου: Όσα αποκάλυψε για το ρόλο της στη σειρά, “Η Φαμίλια”

0
138

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου φέτος βρίσκεται στον ANT1 και στην κωμική σειρά, Η Φαμίλια. Η γνωστή ηθοποιός έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη με τον οποίο το σενάριο τους θέλει παντρεμένους με παιδιά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της ως Μαίρη στο περιοδικό TV24.

Tι συνέβη όταν η Ιωάννα γνώρισε τη Μαίρη;

«Από την πρώτη στιγμή την αγάπησα! Η Μαίρη είναι μια γυναίκα με πολλές πτυχές. τις οποίες ανακαλύπτω κάθε μέρα. Εχει τα τρώτα της σημεία αλλά και μια ευαίσθητη πλευρά που την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα».

Θα μπορούσαν αυτές οι δύο γυναίκες να είναι φίλες;

«Είμαστε αρκετό διαφορετικές ως χαρακτήρες αλλά θεωρώ ότι θα είχα να μιλήσω για παρά πολλά θέματα μαζί της. Η Μαίρη είναι μάνα, νοικοκυρά, γυναίκα. επαγγελματίας, φίλη, κόρη, σύζυγος μα πάνω απ’ όλα είναι παιδί. Αυτό το παιδί ξεπροβάλλει συνέχεια μέσα από τον ψυχισμό της. Πώς λοιπόν να μη θες για φίλη μια τέτοια γυναίκα;».

Βλέπουμε τη Μαίρη να αυτοσαρκάζεται συ­νέχεια. Κάπως έτσι είστε κι εσείς στη ζωή σας;

«Αυτό είναι ένα κοινό μας στοιχείο. Ναι, είμαι ένας άνθρωπος που αυτοσαρκάζομαι στην προσωπική μου ζωή. Αγαπώ τους ανθρώπους που αυτοσαρκάζονται και έχουν χιούμορ. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο και γοητευτικό να βλέπεις έναν άνθρωπο να τσαλακώνεται και να σου δείχνει όλα αυτά που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα τολμούσε ποτέ να παραδε­χτεί».

Θα λέγατε πως είναι ευτυχι­σμένη από τη ζωή της;

«Η Μαίρη διεκδικεί την ευτυχία κάθε μέρα. Ακόμα κι όταν δεν τα καταφέρνει, προσπαθεί! Αγαπάει τη ζωή και τους ανθρώπους, διότι μέσα από τα μάτια τους βρίσκει τη δική της ευτυχία».

Ερωτευμένη με τον άντρα της είναι; Αλήθεια, έως πότε θα τον διορθώνει; Ή μήπως είναι ένδειξη έρωτα και αυτό;

«Δεν έπαψε ποτέ να είναι ερωτευμένη με τον Γιάννη. Γι’ αυτό θέλει να γίνει καλύτερη. Ο άντρας της είναι το μεγαλύτε­ρο δώρο της και αυτός που της χάρισε την οικογένεια, είναι το άλλο της μισό. Ωστόσο, δεν θα πάψει να τον διορθώνει ποτέ, είναι ένα παιχνίδι που της αρέσει να παίζει με όλη της την οικογένεια. Κάπως έτσι δείχνει την αγάπη της, έτσι εκφράζε­ται».

Θα φτάσει στα άκρα η σχέση τους; «Η σχέση τους νομίζω ότι είναι μια σχέση που αγγίζει τα άκρα. Δεν φοβούνται να φτάσουν στα όρια.ακόμα και να τα ξεπεράσουν. Τώρα, το τι θα δούμε να γίνεται παρακάτω, αυτό δεν το ξέρω».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV