Ελένη Μενεγάκη: Η χρονιά ορόσημο στη ζωή της – Οι αλλαγές και οι αποφάσεις!

0
148

Ανασκόπηση 2020: Η χρονιά αυτή ήταν για την Ελένη Μενεγάκη μία χρονιά ορόσημο μιας και πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση!

Η Ελένη Μενεγάκη στα 51 της αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της, να γευτεί πράγματα που δεν είχε κάνει τα προηγούμενα χρόνια και αυτή η χρονιά θεώρησε ότι ήταν η πιο κατάλληλη για να μείνει εκτός τηλεόρασης – έστω και για μία σεζόν – και να απολαύσει κάθε στιγμή με την οικογένειά της!

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής η λαμπερή παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha, αλλά και από την τηλεόραση.

Η Ελένη Μενεγάκη αιφνιδίασε τους πάντες λέγοντας: «Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή μου έφερε κοντά μου ξεχωριστούς εκλεκτούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαδάκι σε κλαδάκι…

Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά… Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που κατάφερα να μην κλάψω».

Με ένα μεγαλειώδες φινάλε, αντάξιο της πολύχρονης καριέρας της την 1η Ιουλίου η Ελένη Μενεγάκη είπε στο τηλεοπτικό κοινό: «Στο επανιδείν… Όποτε και αν… Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι» έχοντας στο πλευρό της τα τέσσερα παιδιά της και τον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο. Με αυτά τα λόγια και ένα κοντινό πλάνο στα υπέροχα μάτια της η Ελένη μας αποχαιρέτησε! Τα φώτα έσβησαν 1η Ιουλίου του 2020 και η Ελένη ξεκίνησε έναν νέο κύκλο στη ζωή της!

Εκ τότε απολαμβάνει μικρά καθημερινά πράγματα με την οικογένειά της, δημοσιεύει φωτογραφίες της στο Instagram και δείχνει ευτυχισμένη με την απόφαση που πήρε να μείνει εκτός τηλεόρασης και… να αλλάξει ριζικά τη ζωή της.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το μεγάλο φινάλε της από την tv έφυγε για τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου, εκεί όπου ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος έχει το ξενοδοχειακό συγκρότημα, Όναρ.

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι της ζωής της. Ανέμελη και ήρεμη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας απόλαυσε κάθε στιγμή την οικογένειά της.

Έκανε τις βουτιές της, πέρασε υπέροχες βραδιές με τα παιδιά της στη Χώρα και όταν ήρθε το φθινόπωρο η παρουσιάστρια κάθε Σαββατοκύριακο επισκεπτόταν το νησί… Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια μετά από πολλά χρόνια ξεκίνησε γυμναστική, κάνει πράγματα στο σπίτι της που πριν δεν είχε χρόνο και συγκεκριμένα τόνισε: «Ξεκίνησα να κάνω γυμναστική, που δεν έκανα ποτέ… Είπα στη δασκάλα «δε θέλω να με λυπηθείς, θέλω να με χτυπήσεις άσχημα και να μη με αφήσεις να μη φύγω, γιατί θα φύω σιγά σιγά… δεν είμαι συνηθισμένη σ’ αυτά, οπότε έχω βάλει τη γυμναστική μου το πρωί, να περπατάω, που δεν είχα περπατήσει ποτέ, να κάνω πράγματα μέσα στο σπίτι μου, που δεν είχα το χρόνο…».

Το 2020 ήταν μία χρονιά μεγάλων αποφάσεων και αλλαγών στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη και εμείς αναμένουμε μέσα στο 2021 να μας εκπλήξει πάλι με την… επιστροφή της στην τηλεόραση!

Δείτε παρακάτω μοναδικές φώτο από την καθημερινότητά της, που έχει αλλάξει πια!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV