Κατερίνα Διδασκάλου: «Εύχομαι να δουλεύω πάνω στο αντικείμενο που αγαπώ»

0
174

Η ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της και αναφέρθηκε στην απόφασή της να φιλοξενήσει έναν άστεγο στο σπίτι της και πόσο σπουδαίο είναι αυτό το μήνυμα ανθρωπιάς.

Είναι πολύ σημαντικό ότι φιλοξενείτε έναν άστεγο sτο σπίτι σα;. Δίνετε ένα σπουδαίο μήνυμα ανθρωπιά; «Πρέπει να απλώνουμε το χέρι στους πολύ αδύναμους συνανθρώπους μας».

Υπήρξαν περίοδοι της ζωής σας που δεν είχατε χρήματα ούτε για τα αναγκαία;

«Φυσικά. Ξέρετε ότι τα «όχι» χτί­ζουν μια καριέρα. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές είχα τη σοφία να μην ενδώσω σ’ αυτό που αισθητικά δεν μου πήγαι­νε. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είμαι τυχερή, γιατί τίποτα δεν καταφέρνουμε μόνοι μας έτσι και αλλιώς. Προφανώς, με βοήθησαν η τύχη και οι συγκυ­ρίες να μην το κάνω».

Έχετε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Πώς είστε ως μητέρα και πώς ως γιαγιά; «Ως μητέρα ήμουν απούσα, αλλά με πολλή αγάπη για τα παιδιά μου. Ως γιαγιά είμαι ακόμα περισσότερο απούσα, γιατί δουλεύω συνεχώς και βλέπω σπάνια τα εγγόνια μου. Όμως, νομίζω ότι βρίσκουμε τον δικό μας τρόπο να επικοι­νωνούμε».

Τι ονειρεύεστε από εδώ και πέρα; «Να δουλεύω πάνω στο αντικεί­μενο που αγαπώ και με ζει ου­σιαστικά, ψυχικά και σωματι­κά, όλα αυτά τα χρόνια και να έχουμε όλοι υγεία», λέει η ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV